Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Yvonne de Hoop

Naam: Yvonne de Hoop

Adres, Woonplaats: Saaxumhuizen 

Leeftijd: 56 

Burgerlijke staat: Samenwonend met Jan Kuiper. 

Beroep: Holistisch coach: adem & ontspanning therapeut, houding & beweging therapeut en shiatsu masseur. (www.yvonnedehoop.nl) 

Hobby’s: Dansen, muziek, yoga, samenzijn met vrienden, lekker eten, lezen, wandelen en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Lievelingsgerecht: Ik houd van lekker eten, van gezonde en verantwoorde voeding. 

Mooiste film ooit gezien: Hier kan ik niet 1 film noemen. Net zoals je door allerlei fases in je leven wandelt, zo kan een film iedere keer een andere emotie aanraken. 

Mooiste sportmoment ooit: Als het om mezelf gaat… Ik ben ooit miss fitness geweest. Na maanden disciplinaire training was dit wel een mooie bekroning. 

Mooiste boek ooit gelezen: Te veel om op te noemen. Dat kan een mooie roman, maar ook een vaktechnisch boek zijn. 

Kijkt het liefst naar: De zonsopgang en zonsondergang én natuurlijk naar mijn man Jan Kuiper als hij net onder de douche vandaan komt en heerlijk ruikt…… 

Beste popsong aller tijden: ‘Jezus to a child’ van George Michael is wel 1 van mijn favorieten. Zo kan ik nog wel ontelbare nummers opnoemen. Er is zoveel mooie muziek gemaakt. Jan heeft zelfs een nummer voor mij geschreven: Vonn. Wanner ik dit op Spotify beluister of wanneer hij het live speelt, raakt het mij in het diepst van mijn hart. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: De eerste ontmoeting met Jan in Café “de Minnaar”.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Van ons dorp tot aan de kwelders. Wanneer je goed kijkt kan je de schoonheid in alles ontdekken. 

Favoriet vakantieland: Ik heb veel landen gezien. India & Vietnam waren indrukwekkend. Spanje & Italie zijn ook prachtig. Nederland ook trouwens. 

Mooiste stad: Tja, dan zou ik dus steeds een keuze moeten maken. Ik zie de schoonheid in zoveel steden. Het is maar hoe en waar je naar kijkt. 

Favoriete auto: Ik rij nu een Suzuki Alto, een prima wagentje. Ik zie een auto puur als vervoersmiddel van A naar B, zolang het maar rijdt. 

Waar heb je spijt van: Nergens van. Aan spijt heb je niks. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Het Noorderlicht zien. Dat lijkt me een hele bijzondere spirituele ervaring. 

Droomvrouw/man: Natuurlijk mijn man Jan Kuiper én mijn moeder, waarin ik mijzelf steeds meer herken. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Nergens voor. Lekker laten slapen….

Hoogtepunt uit het leven: Mijn geboorte. 

Dieptepunt uit het leven: Er zijn veel. Van het overlijden van mijn vader, maar ook van mijn huisdieren. En het euthanaseren van mijn allerbeste en liefste hartsvriendin die 2 jaar geleden veel te vroeg van ons is weggegaan. Pieken en dalen zijn een onderdeel van ieders leven. Wil je het leven volledig omarmen dan heb je beide nodig. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Sigrid Heeres van Bij Hammingh. In een korte tijd hebben we een mooie vriendschap opgebouwd. Een prachtige vrouw met een duidelijke visie. 

Wat wil je verder nog kwijt: Don’t miss your live!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69