Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Halfjaarscheck bij Bosch Car Service Schipper Roodeschool met Jan Lijnema

‘Je hebt aan het begin van het jaar altijd uitdagingen en prognoses in je hoofd van wat je zou willen verkopen in zo’n jaar. Ik ging voor gemiddeld één auto per dag en constateerde aan het eind van het derde kwartaal dat dit al gelukt is! Er is zelfs een week geweest dat ik zeventien auto’s verkocht heb.’ Ik ging onlangs voor een halfjaarscheck naar de zeer tevreden eigenaar van Bosch Car Service Schipper in Roodeschool, Jan Lijnema. Daar werden ook de nieuwste trends in ‘autoland’ besproken……
Halfjaarscheck met Jan Lijnema

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69