Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Abiant Uitzendgroep Bedum

Ooit ben ik wel eens op sollicitatiegesprek geweest bij Abiant Uitzendgroep in Bedum. Ze zochten toen voor de locatie in Spijk een planner. Achteraf ben ik blij dat dit niet doorgegaan is maar toen vond ik het erg jammer want het leek mij een hele mooie organisatie toe om voor te werken. Misschien sta ik er nog steeds ingeschreven als werkzoekende want dat was natuurlijk een logische vervolgstap toen ik na mijn Vast periode daadwerkelijk thuis kwam te zitten.

Abiant Bedum is de locatie waar overbuurman Jan Jaap Zijlstra werkzaam is. Maar ook accountmanager Jouke de Haan is er sinds anderhalf jaar kind aan huis. Samen met collega accountmanager André Sturkenboom, die zich meer op de agrarische acquisitie richt, trekken ze er regelmatig op uit in ons prachtig werkgebied. Jouke kwam ik begin vorig jaar tegen bij De Caenerij waar Gerrit Koning ons toen in aanloop naar de Bedumer Winterloop vergastte op allerlei lekkernijen. Daar werd min of meer het ijs gebroken en misschien wel de loper uitgerold waardoor ik mij onlangs mocht melden op de Industrieweg in Bedum voor een acquisitiegesprek met hem.

Vervolgens waren we er snel uit. En dus kunt u het komende half jaar volop Facebook- en LinkedIn berichtdelingen verwachten over Abiant Uitzendgroep die tal van vestigingen in Noord-Nederland heeft. Een prima organisatie om je als werkzoekende in te schrijven maar ook voor bedrijven om flexibel in te zetten personeel te krijgen. Ook ideaal in te zetten om het werving- en selectieproces uit te besteden zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Denk dan bijvoorbeeld aan de agrarische- en groensector maar ook aan de sectoren transport & logistiek, bouw, grond-,weg en waterbouw, commercieel & verkoop, techniek, industrie & productie en vakantiewerk. Zowel voor langdurige werkverbanden maar ook als u één of twee dagen tijdelijk hulp nodig heeft voor bijvoorbeeld een bouw- of sloopklus of tijdens drukke agrarische periodes.

Maar Abiant Bedum is nog veel meer. Ontstaan vanuit de bedrijfsverzorging kunt u ook voor plaagdierbestrijding, stoomcleanwerkzaamheden en keuring van gereedschappen prima bij ze terecht. Flexibel en met een breed dienstenpakket voor beide kanten van de arbeidsmarkt, dat is Abiant Uitzendgroep Bedum. Wilt u eens nader kennis maken met Jouke voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Dat kan via het nummer 06-13792337. Of bel het algemeen nummer van Abiant Bedum voor een afspraak: 050-3199630. Mailen kan natuurlijk ook: jdehaan@abiant.nl

Even voorstellen, Eliza Noordam

Meer weten over Abiant Uitzendgroep? Check dan gerust www.abiant.nl. Op deze websitepagina staan ook de nieuwste vacatures.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69