Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Even voorstellen, Eliza Noordam van Abiant Uitzendgroep Bedum

Wie ben je en wat kun je over jezelf vertellen?
​​​​​​​Mijn naam is Eliza Noordam en ik ben 22 jaar oud. Ik ben net afgestudeerd aan de Aeres Hogeschool in Dronten voor de opleiding Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness. Ik ben woonachtig op het mooie Hogeland met mijn vriend Julian en 2 katten. Ik ben opgegroeid in de agrarische sector. Mijn vader heeft een akkerbouwbedrijf in Letland. Ik houd van koken, reizen en uitgaan. Daarnaast vind ik het leuk om met het interieur bezig te zijn.

Wat ga je doen in je nieuwe functie?
Ik ga de functie commercieel medewerker in Bedum vervullen! In deze functie ondersteun ik onder andere accountmanager Peter Boelens, ik schrijf vacatureteksten, doe intakes met nieuwe kandidaten en werf nieuwe kandidaten via verschillende kanalen. Ik heb een brede en afwisselende functie en dat maakt het juist leuk!

Waarom heb je voor deze functie gekozen?
Omdat hij mij eigenlijk direct aansprak. Ik vond het lastig om na mijn studie te kiezen wat ik eigenlijk wilde gaan doen. Verder studeren? Tussenjaar? Ondertussen had ik de functie commercieel medewerker in Bedum al een paar keer voorbij zien komen en het sprak mij gelijk aan. De functie bleef in mijn hoofd zitten en ik heb daarom doorgepakt en gesolliciteerd!

Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?
Ik vind het fijn dat ik aan het einde van mijn werkdag een voldaan gevoel heb; dat ik dingen heb kunnen afwerken en de morgen erop weer fris kan beginnen. Daarnaast vind ik de gezelligheid van collega’s ook erg belangrijk, want samen maak je het team! ​​​​​​​

Wat is jouw ideale vakantie bestemming?
Letland (Baltische staten), hier ben ik jaarlijks wel te vinden vanwege het eerder genoemde akkerbouwbedrijf. Ik mag er dan ook graag heen gaan.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69