Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Fotografie Groningen, Muruelle Oldenburger

Vijf jaar geleden benaderde ik Muruelle Oldenburger voor het schrijven van een gastcolumn. Ik was aangenaam verrast door het eindresultaat. Dapper geschreven met aandacht voor alle ups en downs van het leven. Want zonder diepe dalen ook geen hoge bergen…. Nieuwsgierig geworden naar de vrouw achter het verhaal, bracht ik een bezoekje aan haar website en raakte gaandeweg onder de indruk van haar creativiteit. Ooit begon Muruelle met de bruidsverzorging maar inmiddels heeft haar onderneming een enorme vlucht genomen met verschillende ‘takken’ die ze uitstekend weet te beheersen…

Dat was dus vijf jaar geleden. En wat is er in die tijd veel gebeurd. Fotograaf is ze nog steeds maar het uiterlijk verzorgende gedeelte, denk bijvoorbeeld aan het bruidskapsel en de make-up, daar is ze mee opgehouden. Naast het gezinsleven, Muruelle is inmiddels moeder van drie kinderen, heeft ook haar onderneming een hele mooie ontwikkeling doorgemaakt. Het team bestaat inmiddels uit acht personen bestaande uit fotografen, een editor, een videograaf, VA’s die ondersteunen in al het werk om de shoots heen en het marketinggebeuren plus een gastvrouw voor de shootdagen.

Jaarlijks organiseren ze verschillende fotoshootdagen bij onder andere de oude Suikerfabriek in Groningen waarbij ze fotosessies van 40 minuten verzorgen. Een succes want de te vergeven veertien plekjes per dag zijn zo volgeboekt. Ook de boudoirshoots hebben een vlucht genomen door dames voor de camera trots te maken op wie ze zijn en hoe ze er uit zien.

‘Wauw. Prachtig! Ik sta er echt van te kijken zo ontzettend mooi vind ik ze. Je hebt mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven. Bedankt daarvoor.’ ‘Zo maar’ een mooie recensie, terug te lezen op haar vernieuwde website die vol staat met mooie foto’s.

Muruelle heeft zich in het afgelopen jaar ook bekwaamd in het geven van trainingen en cursussen voor mensen die zich nog verder willen verbeteren in de fotografie en de ontwikkeling van hun eigen stijl. Daarnaast werken ze met het team ook aan nieuwe onlinetrainingen én Lightroom trainingen. Ze krijgen veel opdrachten van (aankomende) gezinnen maar ook veel uit het bedrijfsleven en ze zijn zelfs in het buitenland in te zetten!

Muruelle timmert met haar team stevig aan de weg dus. Ook via de sociale media want in 2020 wist ze een verdrievoudiging van haar aantal volgers te realiseren via Instagram. Inmiddels ruim 4.000, allemaal ambassadeurs voor haar mooie creaties.

Er valt nog zoveel meer te vertellen over haar werkzaamheden en mooie foto’s maar daarvoor verwijs ik u graag door naar www.muruelleoldenburger.com. Met daarop ook heel veel voorbeelden van haar werk onder het motto, ‘Passie voor liefdevolle reportages’. Wilt u in contact komen met Muruelle, dat kan via het contactformulier op de website. Nieuwsgierig geworden naar haar mooie gastcolumn? Check: Gastcolumn Kon minder

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69