Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

On- en offline marketingbureau Problicity Groningen

Laatst mocht ik bij Gert-Jan Hageman in Bedum langskomen om hem te interviewen over zijn ondernemingen en het vrijwilligerswerk wat hij doet, onder andere bij zijn cluppie SV Bedum. Lang geleden vochten wij op het veld felle streekderby’s uit waarbij ik kennis maakte met de gedrevenheid en winnaarsmentaliteit van Hageman. Gelukkig voor hem, stapten wij (te) vaak als nipte verliezers van het veld. Tijdens het interview kregen we het over zijn in 1999 opgerichte Marketing- en reclamebureau Problicity en ook de adverteerdersmogelijkheden via mijn website passeerden de revue. Aan het eind van het leuke gesprek was daar de prettige mededeling dat Gert-Jan wel als adverteerder in het adverteerdersbestand opgenomen wilde worden.

Ruim baan dus voor Problicity, het bureau dat staat voor online & offline marketing. ‘Wij geloven in een interactieve toekomst, online én offline!’, zo luidt hun officiële slogan. ‘Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ruime ervaring opgedaan in alle verschillende aspecten van marketing, voor ondernemers zoals u. Van de traditionele marketingkanalen zoals huis-aan-huis folders en ander drukwerk tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, wij verzorgen het graag voor u.’

Waar u aan moet denken bij de online marketing? Facebookmarketing bijvoorbeeld maar ook SEO-teksten, strategie, regionale bannering, narrowcasting, websites en e-mailmarketing. Met slimme combinaties van traditionele en nieuwe media zorgt Problicity voor relevante, effectieve en meetbare campagnes. Hetzelfde geldt voor offline diensten zoals drukwerk, huisstijl ontwikkeling, opmaak en ontwerp van uw artikelen, direct mailing en huis-aan-huis folders.

Het Problicity-team bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren ‘vakidioten’ die elk hun expertise en kennis graag voor u inzetten! Met naast online en offline marketeers ook drie grafisch ontwerpers in vaste dienst. Meer weten over het bedrijf? Surf dan gerust eens naar www.problicity.nl. Daar vindt u ook de contactgegevens: 050-8795403. Mailen kan natuurlijk ook: info@problicity.nl.

Babbelen met Gert-Jan Hageman

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69