Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Erwin Meertens

Naam: Erwin Meertens 

Adres: Weegbree 9 

Woonplaats: Bedum 

Leeftijd: 37 jaar 

Burgerlijke staat: Samenwonend 

Beroep: Eigenaar van Klus & Handelsonderneming Erwin. 

Hobby’s: Dat zijn dan toch wel auto’s denk ik. Ondanks dat ik de laatste jaren veel pech heb gehad met mijn auto’s, blijft het mooi spul. 

Lievelingsgerecht: Ja dat is lastig omdat mijn vriendin super kan koken en ik een Indische moeder heb die ook altijd van die lekkere dingen maakt! Dus dat is een hele lastige keuze voor mij. 

Mooiste film ooit gezien: Ik ben gek op films van Marvel en dat is een hele reeks wat ik leuk vind.

Mooiste sportmoment ooit: Ik ben niet echt een sportfanaat maar als ik dan toch moet kiezen mag ik graag kijken naar: De sterkste man en Rico Verhoeven!

Mooiste boek ooit gelezen: Ik lees niet veel boeken maar als ik dan lees moeten het waargebeurde verhalen zijn. Dan kan ik echt uren achtereen lezen. 

Kijkt het liefst naar: Naar het opgroeien van onze zoon Vince, hoe hij zich ontwikkelt vind ik geweldig om te zien. Soms ook niet trouwens, dan wil ik hem wel eens achter het behang plakken, haha. (Zullen meer ouders wel last van hebben denk ik dan maar haha….) 

Beste popsong aller tijden: Shaggy – Boombastic! Dat vind ik nog altijd geweldige muziek. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Poeh, dat is al even geleden dat zal je aan Lotte moeten vragen. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Bedum, hier ben ik geboren en getogen! 

Favoriet vakantieland: Kroatië en Italië 

Mooiste stad: Groningen 

Favoriete auto: Ik rij nu in een Opel Vivaro en ondanks alle ellende die we hebben gehad blijft het een fijne auto/bus om in te rijden! Ook voor vakanties is het zeer makkelijk om een grote laadbak te hebben. 

Waar heb je spijt van: Ach wat is spijt….. Ik had misschien sommige dingen iets anders moeten doen maar ik kijk liever naar de toekomst en wat die gaat brengen!

Wat zou je ooit nog willen doen: Een vakantie met mijn gezin naar Jamaica. Vraag mij niet waarom maar dat zeg ik van jongs af aan al. Zal wel door Shaggy komen, haha…..

Droomvrouw/man: Dat is toch wel mijn lieve vriendin Lotte Scheer waar ik heel veel aan gehad heb en nog steeds heel veel aan heb!! 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Als er iets ergs gebeurd is in mijn familie- of vriendenkring! En anders mooi laten liggen. 

Hoogtepunt uit het leven: Ja, dat blijft wel de geboorte van onze zoon Vince. 

Dieptepunt uit het leven: Verliezen van mijn dierbaren. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Mees (Micha) Jansen. Hij is eigenaar van Schildersbedrijf Jansen en is ook gevestigd in Bedum. Mijn bedrijf bestaat uit netwerken en inhuren van andere bedrijven/vakmensen en dan vooral in Bedum. Zoals je zal begrijpen werken wij met meerdere ondernemers samen maar Mees heb ik nog niet voorbij zien komen bij de 25 vluggertjes dus ik ben heel benieuwd wat hij allemaal gaat vertellen.  

Wat wil je verder nog kwijt: In deze moeilijke tijd van Corona zullen we elkaar moeten helpen om er doorheen te komen! Dus wees lief voor elkaar en help ieder waar het kan! Sterkte voor iedereen in deze moeilijke en rare tijd!!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69