Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Robert Ritsema Verzekeringen en Hypotheken Winsum

Facebook en LinkedIn brachten mij in contact met Robert Ritsema. Dankzij een bezoekje had ik al snel een mooi ondernemersverhaal te pakken. Over iemand met een detail- en bouwachtergrond die door de eigenaar van een toenmalige assurantiekantoor in Leens werd gevraagd of hij niet bij hem wilde komen werken en daardoor enthousiast raakte over de wondere wereld van de verzekeringen en hypotheken. Hij wilde vervolgens het naadje van de kous van al deze zaken weten en aanvullende cursussen en opleidingen werden gevolgd en nog meer werkervaring opgedaan bij verschillende werkgevers.

Dit is in een notendop het verhaal van Robert Ritsema Verzekeringen en Hypotheken. Die in de loop der jaren natuurlijk een steeds groter netwerk en steeds meer ervaring opbouwde. Eerst in Leens, later vanuit Winsum. Waardoor het eigen ondernemerschap ook steeds meer begon te kriebelen. In 2018 werd de stap naar zelfstandigheid definitief gezet en aan de K. ter Laanstraat 10 in Winsum heeft Robert een eigen onafhankelijk kantoor aan huis. Inmiddels heeft hij meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van verzekeringen en hypotheken opgebouwd en is hij een allrounder geworden in dit vakgebied.

Daardoor kan hij voor u de meest gunstige verzekering adviseren en bemiddelen. Dit geldt zowel voor privé als zakelijke verzekeringen. Door alle verzekeringen mee te nemen in het advies voorkomt u onnodige overlappingen en komt u wellicht in aanmerking voor een interessante pakketkorting.

Robert kan u ook begeleiden bij het gehele proces van het zoeken én afsluiten van de hypotheek die bij u past. Omdat gebeurtenissen als overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen de betaalbaarheid van uw hypotheek in gevaar kunnen brengen, worden deze aspecten in de besprekingen meegenomen. Bovendien kijkt hij na het afsluiten van de hypotheek regelmatig of er nog aanpassingen nodig zijn als gevolg van ontwikkelingen binnen uw persoonlijke situatie of binnen de hypotheek.

Babbelen met Robert

Bent u op zoek naar een verzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Of een gedegen hypotheek- of financieel advies? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met Robert op: 06-27152434. Mailen kan natuurlijk ook: robert@ritsemaverzekeringen.nl.

Voor meer (achtergrond)informatie, check www.ritsemaverzekeringen.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69