Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

AED (cie) dankt SNS (Fonds)

Ook voor de AED-commissie was dit jaar ‘aans dan aans’. Geen appelactie, geen deurcollecte. Kortom, een gemis van honderden euro’s aan inkomsten. Met als gevolg dat de bodem van onze oorlogskas in zicht kwam. Mede door het nodige onderhoud aan enige van de zeven AED’s die wij als AED-commissie Middelstum in beheer hebben. Zo werden bijvoorbeeld bij een aantal AED’s de accu’s vervangen. En daarbij kwam het bericht van onze leverancier dat twee AED’s inmiddels tien jaar oud zijn en dus rijp voor vervanging.

En dat is dan billenknijpen wanneer het banksaldo zienderogen afneemt. Gelukkig kunnen stichtingen en verenigingen in Middelstum in tijden van nood een beroep doen op het SNS-fonds Middelstum. Waardoor een groot aantal instanties in ons als altijd levendig dorpje in aanmerking komen voor een eenmalige ondersteuning van €1.000,-. Een mooie geste waarvoor wij uiteraard een aanvraag hebben ingediend.

Daarbij hadden we eerder dit jaar al een verzoek voor een bijdrage ingeleverd waardoor we de eerder genoemde twee AED’s kunnen vervangen en weer wat lucht krijgen in de onderhoud voor de komende jaren. Voeg daarbij nog het feit dat over niet al te lange tijd nog enige AED’s vervangen moeten worden en u begrijpt dat we heel blij zijn dat het SNS Fonds Middelstum dat verzoek gehonoreerd heeft! Hartelijk dank hiervoor! Het geeft ons de mogelijkheid om verder te bouwen aan een hartveilig Middelstum!

Ook de mensen die eerder dit jaar een vrijwillige gift hebben gegeven om ons te steunen omdat de Plus appelactie niet door kon gaan, hartelijk dank! Het leverde ons nog een kleine €100,- aan donaties op. Mocht u dat bericht gemist hebben maar ons wel willen steunen, dan kan dat altijd. U kunt uw gift overmaken naar NL31 RABO 0102 9855 61, t.a.v. Stichting AED-commissie Middelstum. Bij voorbaat hartelijk dank! Hopelijk zien we u volgend jaar weer aan de deur of in de Plus…..

De AED-commissie Middelstum

Simone van Dijken

Pier Smit

Rob Ellens

Rianne Jacobs

Bert Koster

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69