Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nagelstudio ‘Misty nails’ Middelstum, Janine Hulsebos-Wieringa

Drie jaar geleden gaf Janine Hulsebos-Wieringa haar vaste baan in de verzorging op voor een ondernemerssprong in het diepe. Al van jongs af aan is ze geïnteresseerd in nagels en nagelverzorging, inclusief de opmaak ervan. En toen haar kinderen werden geboren, wilde ze graag meer thuis zijn. In goed overleg met het thuisfront, hakte ze de knoop door. Maar voor ze zich nagelstylist en –specialist mocht noemen, moest er nog wel het een en ander gebeuren. Een half jaar lang reed ze elke maandag naar Hoogeveen om zich in het vak te bekwamen.

Janine, partner van Ernst Hulsebos en dochter van het bouwondernemersechtpaar Jaap en Janneke Wieringa (geen onbekenden op de website), is moeder van twee kinderen, Mila en Stef genaamd. Ernst stelde de  ondernemersnaam op uit de beginletters van de kinderen en voegde de y er aan toe. En zo werd drie jaar geleden Misty nails by Janine geboren. Janine werkt vanuit huis waar ze een aparte kamer heeft ingericht tot nagelstudio. Haar klanten komen voornamelijk uit de buurt maar bijvoorbeeld ook uit Sappemeer, Beerta en zelfs uit Zwolle. Ingegeven door positieve mond-tot-mond-reclame waardoor ze het inmiddels lekker druk gekregen heeft. Mede daardoor heeft ze geen minuut spijt gehad van de stap om voor zichzelf te beginnen.

Als allround styliste kun je voor allerlei nagelbehandelingen bij Janine terecht en wel op dinsdag en donderdag overdag en op de woensdagavonden. Daarbij gaat ze nog regelmatig een keer naar Hoogeveen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Ze heeft in de afgelopen drie jaar veel trainingen gevolgd en daarmee de nodige extra certificaten gehaald. Van het aanbrengen van een gel tot een nagelverlenging, van manicure tot probleemnagelgevallen, Janine beheerst het allemaal.

De mooie nagelsets kunnen samengesteld worden vanuit diverse fotovoorbeelden maar soms krijgt ze van haar cliënten de vrije hand en dan kan ze haar creativiteit helemaal in een nieuwe nagelset kwijt. Uiteraard werkt ze op afspraak en geheel coronaproof. Ook voor cadeaubonnen of een samengesteld verrassingspakket om weg te geven kun je prima bij haar terecht.

Nieuwsgierig geworden naar haar creaties? Check dan gerust haar Facebook- of Instagrampagina (https://www.facebook.com/mistynailsbyjanine of https://www.instagram.com/mistynailsjanine) met daarop prachtige foto’s van haar gelpolish, powergel, manicure en magnetic werkzaamheden!

Janine is te bereiken via het telefoonnummer 06-46741634 of per mail via janine@mistynails.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69