Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nagelstudio ‘Misty nails’ Middelstum, Janine Hulsebos-Wieringa

Als allround styliste kun je voor allerlei nagelbehandelingen bij Janine terecht en wel op dinsdag en donderdag overdag en op de woensdagavonden. Daarbij gaat ze nog regelmatig een keer naar Hoogeveen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Ze heeft in de afgelopen drie jaar veel trainingen gevolgd en daarmee de nodige extra certificaten gehaald. Van het aanbrengen van een gel tot een nagelverlenging, van manicure tot probleemnagelgevallen, Misty nails by Janine beheerst het allemaal!
Misty nails by Janine

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69