Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Manouk Steendam over haar leven als (internationaal) danseres en model

‘Ik heb de afgelopen jaren de nodige Tv-optredens en twee tournees in Duitsland gedraaid. Optreden in grote arena’s met een vergelijkbare grootte als de Ziggodome in Amsterdam en met de toerbus van de ene naar de andere stad rijden. Vorig jaar wist een agency in Londen mij zelfs onder te brengen bij Thursford Enterprises met als gevolg dat ik drie maanden mee mocht dansen bij Thursford Christmas Spectacular in Engeland.’ Manouk Steendam geniet van haar internationale danscarrière. Hopelijk mag ze snel weer los!
Manouk Steendam

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69