Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Linda Haveman

Naam: Linda Haveman

Adres, Woonplaats: Bijna Stadjer!

Leeftijd: 23

Burgerlijke staat: Ongehuwd

Beroep: Sociaal Juridisch Dienstverlener

Hobby’s: Voetbal, terrasjes pakken, lezen, tijd doorbrengen met vrienden en lekker eten.

Lievelingsgerecht: Zoals ik al aangaf is lekker eten een van mijn hobby’s. Daarin is mijn smaak erg divers. Ik kan heel erg genieten van een lekkere Thaise Curry maar je maakt me net zo blij met stamppot boerenkool!

Mooiste film ooit gezien: Ik val meestal in slaap hij films. ‘Intouchable’ is me echter wel bij gebleven, prachtig!

Mooiste sportmoment ooit: Persoonlijk vind ik het feit dat ik met mijn lieve vriendinnen in een team voetbal het allermooiste!

Mooiste boek ooit gelezen: Ik houd heel erg van non-fictie en biografieën. ‘Chasing the scream’ over the war on drugs heb ik op aanraden van een collega gelezen en vond ik ontzettend goed geschreven en erg interessant. Momenteel lees ik de biografie van Wesley Sneijder, heel wat anders.

Kijkt het liefst naar: Programma’s als ‘Wie is de mol?’ en ‘Expeditie Robinson’ op tv. Na een werkdag vind ik het fijn om lekkere simpele series te kijken als ‘Friends’ en ‘Modern Family’.

Beste popsong aller tijden: Mijn muzieksmaak is erg breed, maar ik zou geen favoriete song kunnen noemen.

Mooiste/succesvolste versiertruc: In de snackbar: “Welke snack zal ik bestellen?”, heeft me wel eens succes gebracht (weer dat eten hè, haha).

Mooiste plekjes van het Hogeland: Het voetbalveld in Loppersum natuurlijk, haha!

Favoriet vakantieland: Ik heb niet een vakantieland wat favoriet is. Ik wil zoveel mogelijk van de wereld zien. Vorig jaar ben ik naar Thailand en Sri Lanka geweest, beide landen zijn prachtig. Toch ben ik blij dat mijn ouders mij ook altijd hebben laten zien dat een vakantie in Nederland ook heel mooi kan zijn.

Mooiste stad: Groningen, Londen.

Favoriete auto: Audi A1 en de BMW 1 serie.

Waar heb je spijt van: Van genoeg dingen. Toch zie ik spijt niet alleen als iets negatiefs. Het geeft wat mij betreft aan dat je kritisch durft te kijken naar je eigen handelen en daarvan kunt leren.

Wat zou je ooit nog willen doen: Ik hoop nog veel meer mooie reizen te maken. In ieder geval op korte termijn weer met mijn beste vriendin! Daarnaast staat naar een mooie stad liften ook nog hoog op de lijst, samen met Rianne die haar 25 vluggertjes ook al met jullie heeft gedeeld.

Droomman: Een sociale, avontuurlijke man met gevoel voor humor.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Liever helemaal niet. Tenzij er vrienden of familieleden zijn die mijn hulp nodig hebben.

Hoogtepunt uit het leven: Gelukkig zijn dat er veel, voornamelijk herinneringen met dierbaren. De supermaan op zien komen vanuit het meer tijdens onze reis in Thailand, terwijl locals muziek maakten, was prachtig. Mijn buitenlandse stage was zeker ook een hoogtepunt.

Dieptepunt uit het leven: Het verlies van dierbaren.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Ik ben erg benieuwd naar de beste versiertruc van Lisanne Bakker. De 25 vluggertjes gaan daardoor naar Groningen, al zijn de Lopster invloeden groot….

Wat wil je verder nog kwijt: Ik heb de rubriek al vaak zien langskomen, erg leuk om nu zelf eens over deze vragen na te denken. Bedankt Bert (en Louise).

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69