Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Derwin Schorren, Een doekje om de knikker aan af te vegen… of toch maar blote voeten?

‘Toch denk ik dat we niet op blote voeten met bloemen in ons haar op pad hoeven om te beseffen dat we nu in een tijdgewricht leven waarin wij alle zeilen moeten bijzetten, om verdere escalatie van ellende het hoofd te bieden: of het nu gaat om een exotisch virus, of over onze welvaartsziektes, over steeds zieker politieke en economische systemen, of een zieker wordende ‘Moeder Aarde’: Het is tijd om te voorkómen én te genezen.’ Derwin Schorren ging er in zijn vakantie eens goed voor zitten……
Derwin Schorren

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69