Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Rianne Jurna

Naam: Rianne Jurna 

Adres, Woonplaats: Loppersum 

Leeftijd: 25 jaar 

Burgerlijke staat: Samenwonend 

Beroep: Juf 

Hobby’s: Lezen & sporten 

Lievelingsgerecht: Lasagne 

Mooiste film ooit gezien: Oef, ik ben heel slecht met films en titels. Ik vind alle romantische drama’s mooi, zoals The Notebook en de Titanic. Lekker cliché! 

Mooiste sportmoment ooit: De gouden rekstokoefening van Epke Zonderland op de Olympische Spelen in Londen 2012. Als het gaat om de breedtesport in plaats van topsport dan ga ik voor het eerste kampioenschap met de dames van SC Loppersum! 

Mooiste boek ooit gelezen: Alleen op de wereld vond ik als kind altijd heel mooi! Momenteel is Jill Mansel een aanrader. Zeker in de zomervakantie; boeken om bij weg te zwijmelen en waarin je fijn kunt doorlezen. 

Kijkt het liefst naar: The Good Doctor, quizprogramma’s. 

Beste popsong aller tijden: Ik ben niet echt van de popsongs. Eigenlijk hetzelfde verhaal als bij de films. Ik houd vooral van Nederlandstalige muziek, maar dat zijn nu niet direct de beste popsongs aller tijden. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Ik sluit mij volledig aan bij de Dijkjes: gewoon lekker jezelf blijven. Die standaard openingszinnen vind ik tenenkrommend, haha. 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Loppersum en de stad Groningen! Daarnaast alle kleine, kronkelende weggetjes die dwars door de weilanden gaan. 

Favoriet vakantieland: Australië vind ik helemaal geweldig! Helaas is dat ook bijna het verste wat je kunt kiezen. 

Mooiste stad: Barcelona. Een erg vrolijke stad door de explosie van kleur. Als het gaat om voetbal dan liever Madrid. 

Favoriete motor: Yamaha 

Waar heb je spijt van: Nergens van. Alles wat ik heb gedaan wat misschien niet zo heel handig was, heeft mij wel gevormd zoals ik nu ben. 

Wat zou je ooit nog willen doen: Liften naar een Oost- of Zuid Europees land! 

Droomman: Een lieve, sportieve, grappige, slimme, gezellige man met een niet te kort kapsel en een klein baardje……. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Iemand in nood of iemand die een mijlpaal bereikt en anders lekker laten slapen. 

Hoogtepunt uit het leven: De verre reizen die ik heb mogen maken; met Australië als hoogtepunt. 

Dieptepunt uit het leven: Verlies van dierbaren. 

Volgende vluggertjesgast en waarom: Louise Keimpema, omdat ze toch heeft besloten om in Loppersum te gaan wonen en ze dan natuurlijk wel de vluggertjesrubriek van Bert moet kennen! Een mooie manier om daar kennis mee te maken.

Wat wil je verder nog kwijt: Marieke Dijk bedankt voor de prachtige nominatie en verder pluk de dag, durf te dromen en wees jezelf! Er zijn al genoeg anderen……

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69