Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Zus Enzo Kunstglicées en Museum Helmantel Westeremden

De website is een uniek adverteerdersduo rijker. Misschien is adverteerderstrio nog wel een beter woord. Zus Enzo Kunstglicées van Ageeth Helmantel is inmiddels een bekende naam op de website. En ze is terug maar nu als middenadverteerder in nauwe samenwerking met Museum Helmantel uit Westeremden. Het museum van Henk en Babs Helmantel inderdaad. Waarbij Ageeth met haar winkel nu wel heel dichtbij het museum zit. Slechts een tiental meters verwijderd van de uitgang om precies te zijn…….
Zus Enzo en Museum Helmantel

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69