Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Makelaardij Klavertje Vier Leens, Bert Krol

Facebook bracht mij in 2019 in contact met Bert Krol. Nieuwsgierig geworden, bekeek ik zijn profiel en klikte door naar de Facebookpagina van Makelaardij Klavertje Vier. Verhip, de voormalige gemeente De Marne heeft weer een makelaardij, was mijn eerste gedachte. En wel in het vroegere hoofdgebouw van de Rabobank in Leens waar deze makelaardij een mooi onderkomen heeft gevonden.

Snel klikte ik door naar zijn website met daarop prachtige foto’s vanuit het (werk)gebied. De eerste verkochte panden zijn een feit, de eerste prachtige Funda-beoordelingen dienen als warme aanbeveling. Nieuwsgierig geworden naar de man achter de onderneming, bekeek ik het onderdeel ‘Even voorstellen’. Bert blijkt een ras Groninger te zijn die inmiddels vele jaren ervaring in de branche opgedaan heeft maar in 2019 na rijp beraad de stap nam om voor zichzelf te beginnen.

En sinds die tijd lacht het (werk)geluk hem  toe. Toen hij ook nog eens tijdens een wandeling een klavertje vier in de berm ontwaarde, werd de naam van zijn makelaarskantoor spontaan ‘geboren’. Op het Hogeland of in het Westerkwartier zorgt hij graag voor uw woongeluk, daarbuiten natuurlijk ook.

Spijt om zich als makelaar in Leens te vestigen heeft hij dan ook absoluut niet: ‘Door positieve mond-tot-mondreclame en mooie reviews, iets waar ik heel trots op ben, op mijn website merk ik dat mijn naam steeds bekender wordt. Familie van mensen die ik geholpen heb met de aan- of verkoop van hun huis, bellen mij nu ook. Ik ontzorg mensen graag en kan ze van A tot Z helpen. Bijvoorbeeld door zelf een fotograaf te regelen en met hem of haar het huis door te gaan waardoor de verkopers hiervoor niet speciaal een dag vrij hoeven te nemen.’

Op zijn website gaat Bert verder in op zijn drijfveren: ‘Woongeluk, je gelukkig voelen in het huis waarin je woont in alle verschillende fases van je leven. Dat is iets dat we allemaal willen. Een woning moet je passen als een handschoen. Of dat nu een klein of groot huis is, een appartement of een vrijstaande woning, luxe of eenvoudig, oud of nieuw, in een dorp of in het buitengebied, dat maakt niet uit.

Gelukkig zijn of worden in het huis dat bij jou past, daar draait het om! Telkens weer geniet ik van de blije gezichten als ik iemand heb geholpen bij het vinden van woongeluk door een succesvolle verkoop of aankoop.’

Makelaardij Klavertje Vier helpt je graag op een ervaren, professionele en vooral betrokken, persoonlijke manier bij het vinden van jouw eigen ‘klavertje vier’ op het Hogeland en in het Westerkwartier!

Babbelen met Bert Krol

Neem gerust een keer contact met Bert op. Tel: 0595-439396 of info@k4makelaardij.nl

En vergeet niet door te klikken naar zijn mooie, net vernieuwde website: www.k4makelaardij.nl!

Makelaardij Klavertje Vier is ook te volgen op Facebook: www.facebook.com/k4makelaardij

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69