Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Appelactie Stichting AED-commissie Middelstum valt in het water……

Jaarlijks kunt u in juli of september in de plaatselijke PLUS de leden van de Stichting AED-commissie Middelstum tegenkomen die proberen u een zakje Elstar appels aan te ‘smeren’. Niet voor eigen verrijking natuurlijk maar voor onderhoud en reservering van de zeven AED’s die ze in beheer hebben. Deze zijn te vinden bij of in het Gezondheidsplein, Hippolytushoes, Zalencentrum Vita Nova, het ijsbaangebouwtje, Hippolytusthal,Westerwijtwerd en Toornwerd. Jaarlijks is hiervoor zo’n €1.500,- tot €2.000,- nodig. Dit geld dient om het onderhoudscontract, de verzekeringen en technisch onderhoud te financieren. Ook wordt het geld gebruikt om cursussen te organiseren en voorlichting te geven.

De commissie bestaat inmiddels weer uit vijf personen. Naast de harde kern, bestaande uit Pier Smit, Simone van Dijken, Rob Ellens en Bert Koster, heeft zich tijdens de vorige appelactie in de persoon van Rianne Jacobs een nieuw bestuurslid aangediend. Rianne woont al enige jaren in Middelstum waar ze in de Cederborg een appartement huurt. Van harte welkom natuurlijk binnen de AED-cie.

Maar dat is uiteraard niet de insteek van dit verhaal. Want door het niet door kunnen gaan van de appelactie lopen we de nodige inkomsten mis. Inkomsten die we heel goed kunnen gebruiken om onze zeven AED’s paraat te houden en waar nodig te kunnen vervangen. Vandaar de oproep om ons dit jaar (hopelijk eenmalig) digitaal middels een donatie te ondersteunen zonder tegenprestatie in de vorm van een gezonde zak appels. Maar wie weet verdient deze investering zich op een andere manier wel dubbel en dwars terug!

Dus schroom niet en stort uw AED-donatie op het volgende rekeningnummer: NL31 RABO 0102 9855 61, t.a.v. Stichting AED-commissie Middelstum. Hartelijk dank alvast. We gaan voor een hartveilig Middelstum!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69