Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Gert Zeemering, ondernemer, personeelsfunctionaris en vooral sporter

‘Met Renze de Vries en Theo Verlangen heb ik enige keren contractbesprekingen gevoerd en toen Frits Korbach trainer was van Zwolle hebben wij ook nog een gesprek gehad in de kantine van Appingedam. PEC kon mij echter geen goede baan garanderen en die had ik wel bij de NKF. Ook met De Vries kon ik er niet uitkomen. Ik wilde het leven dat ik had, inclusief goede baan, niet zomaar opgeven voor het toen nog onzekere bestaan als profvoetballer!’ Prachtige werk- en sportverhalen van Gert Zeemering……. 
Gert Zeemering

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69