Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Zaterdag 22 juni jubileumtoernooi Bushido Middelstum!

De 80-jarige judo-icoon Harry Boersma is zaterdag 22 juni één van de scheidsrechters op het jubileumtoernooi van Bushido. De judovereniging uit Middelstum bestaat 40 jaar. Meer dan zestig judoka’s van verschillende clubs staan zaterdag vanaf 11.00 uur op de mat in de Hippolytushal in Middelstum.

Bushido-trainer Deflyn Bakker

Scheidsrechter Boersma is een fenomeen in de noordelijke judosport. Hij is judotrainer geweest en al meer dan 42 jaar scheidsrechter. Vorig jaar werd Boersma voor zijn inzet voor de judosport tot Lid van Verdienste van de Judobond Nederland benoemd.

Gratis judopak
Iedereen is zaterdag welkom bij het jubileumtoernooi om de judoka’s te zien strijden om de prijzen. Bushido-trainers Deflyn Bakker en Johnson Massanga geven tussen de wedstrijden door een clinic ‘zwartebandjudo’.

Om geïnteresseerden kennis te laten maken met judo heeft Bushido een speciale jubileumactie. Nieuwe judoka’s mogen een kwartaal lang gratis trainen. Als ze daarna lid worden, krijgen ze van de vereniging gratis hun judopak. Een ideale manier inderdaad om kennis te maken met deze mooie sport. U bent zaterdag van harte welkom om een kijkje te nemen!

(Bron: Roelf Reinders, bestuurslid Bushido)

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69