Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Loopgroep Kameleon uit Uithuizen van harte gefeliciteerd met de nieuwe shirts!

Loopgroep Kameleon (onderdeel van Kameleon-Loopbegeleiding) bestaande uit 2 loopgroepen uit Eenrum en Uithuizen heeft nieuw shirts gekregen van D&U Accountants en Adviseurs waar zij zeer erkentelijk voor zijn. Op de foto een gedeelte van de loopgroep ( in totaal bestaan zij uit 65 leden ) die trots hun nieuwe shirts presenteren. 1 ding is zeker, de shirts zijn zeker Kameleon waardig: Opvallend van kleur en tekst!

Reactie van de sponsor:

Wij zijn er trots op dat we daar een steentje aan hebben mogen bijdragen. Van huis uit zijn wij namelijk zelf ook erg geïnteresseerd in sport en recreatie. Aart Veldman heeft de Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding te Arhem gevolgd. Naast het zelf beoefenen van vele sporten (w.o. voetbal, vechtsporten, turnen) was hij ook als coach bij een volleybal- en turnclub betrokken. Ernst Maring is inmiddels bezig aan zijn 41e volleybaljaar. Begonnen als 7-jarige bij DIO Bedum, gespeeld bij meerdere verenigingen (waaronder Oranje Nassau) nu uitkomend voor het 2e herenteam van Peize.

Wij stimuleren de sport juist omdat het belangrijk is dat mensen bij een vereniging of, in dit geval bij een hardloopgroep, op hun plek zijn en zich veilig voelen om een sport te beoefenen, om de beste prestaties te leveren of gewoon, omdat het leuk is! In 2018 hebben wij als organisatie een nieuw logo gelanceerd als teken van verandering. De tijd staat niet stil voor ons als accountancy professionals. Onze missie is daarbij dat wij van betekenis willen zijn voor de toekomst van onze klanten.

Eigenlijk net zoals de sporters van Kameleon. We vernamen van Magriet Taselaar dat de loopgroep uit leden bestaat met diverse achtergronden en juist daardoor elkaar ook persoonlijk kunnen aanvullen! Wij wensen de Loopgroep Kameleon heel veel betekenis, beweging en niet te vergeten veel plezier in de toekomst!

d&u accountants en adviseurs

www.du-accountants.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69