Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Sunsation Live, Great Piano’s On Tour XXL

Great Piano’s On Tour XXL

Het tweede Sunsationweekend wordt direct al weer sensationeel geopend. Great Piano’s On Tour XXL doet voor het vijfde jaar op rij Middelstum aan. Op vrijdag 12 april wordt Middelstum en omstreken langzaam maar heel zeker opgewarmd voor de slotact in de vorm van de Klimaatgroep Hollandse avond.

Moest Sunsation tijdens de eerste editie nog even wennen aan Great Piano’s On Tour XXL, in de jaren erop wisten de bezoekers precies wat er van hun verwacht werd. Het duurde dan ook niet lang of de dansvloer stond vol. En dat is ook niet zo verwonderlijk. Want tijdens deze avondvullende muziekshow staat de bezoeker centraal, want de ervaren muzikanten spelen op verzoek waarbij niets te gek is. Van klassiekers tot de hits van nu. En als ze een bepaald verzoekje niet helemaal uit hun hoofd kennen dan improviseren ze wel wat. Speciaal voor deze avond wordt het podium in het midden van de tent geplaatst.

Het beeld van bezoekers die op de piano’s stonden te dansen en bezoekers die mee swingden op het podium staan op het netvlies van de organisatie gegrift. De verwachtingen zijn dus wederom hoog gespannen deze editie!

LUV’ NAAR SUNSATION

Naast Great Piano’s On Tour komt ook de vroeger zeer populaire band LUV’ naar Middelstum! De meidengroep is opgericht in 1976 en scoorde met ‘You’re the greatest lover’ en ‘Casanova’ de grootste hits. Van de originele bezetting maken Marga Scheide en José Hoebee nog steeds deel uit van de groep. Patty Brard verliet Luv’ in 1980. Chimène van Oosterhout maakt sinds eind 2018 deel uit van Luv’. Voor velen zijn de nummers een feest van herkenning.

DJ Eling Zuidhof

De succesformule van de vorig jaren is niet veranderd. Middelstummer icoon en FeestDJ Eling Zuidhof is ook dit jaar tijdens Great Piano’s On Tour XXL weer te bewonderen. De man die ook de programmering van het Dance Event op zich neemt kan zich deze avond weer helemaal uitleven. Inmiddels is hij als FeestDJ het visitekaartje van diverse populaire uitgaangsgelegenheden in binnen- en buitenland waar hij vaak avond aan avond volle zalen trekt.

Maar vrijdag 12 april staat zijn agenda al enige maanden geblokt en kunnen de bezoekers van Sunsation dus van hem genieten, tussen de mooie pianoklanken door! De oneliners zullen ongetwijfeld regelmatig door de feesttent schallen. Een heerlijke thuiswedstrijd dus.

Kaarthouders van de Klimaatgroep Hollandse Avond mogen deze avond gratis naar binnen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69