Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Sunsation 2019, Back to the 90’s en 00’s

Het eerste Sunsationweekend opent ouderwets met ‘Back to the 90’s en 00’s’. Terug naar de tijd van roemruchte uitgaanscentra in Middelstum als The Rising Sun en Moonlight. En uiteraard naar de bijbehorende muziek waarbij de toenmalige jeugd volledig uit zijn dak ging. Die jeugd is inmiddels enige jaren ouder geworden maar zal zich ongetwijfeld verheugen op muziektijden van weleer. Want wie wilde vroeger niet vocaal doorbreken via Starbreker om zo tot de populaire band K-otic toe te treden?! Op vrijdag 5 april kunnen we van de volgende optredens genieten:

K-otic

2001 is het  jaar waarin de Nederlandse popkindustrie veranderde. Maandenlang keek Nederland toe hoe het programma Starmaker zocht naar de ultieme popsensatie. Voor de camera’s in het revolutionaire Big Brother huis werden 7 talentvolle jongeren klaargestoomd om dit avontuur samen aan te gaan. Na 3 maanden non-stop televisie was het duidelijk: K-otic werd geboren. Hun eerste single ‘Damn I think I love you’ kwam binnen op nummer 1 en verkocht meer dan 100.000 exemplaren. Op 5 april keert K-otic in de originele samenstelling terug naar het begin van de zeroes. 

Ch!pz

Ch!pz is een Nederlandse popgroep die nationaal en internationaal actief is. Ch!pz ontstond in april 2003. De eerste single van Ch!pz, Ch!pz in Black, wist al snel de eerste plaats van de Dutch Single Top 100 te bereiken. Een platinaplaat was het gevolg. De volgende single, Cowboy, stond in de derde week op de eerste plaats van de Dutch Single Top 100. In het jaaroverzicht van de Mega Top 100, stond Ch!pz met de singles Ch!pz in Black en Cowboy in de top 10. Beide singles verkochten meer dan 100.000 exemplaren.

Op 1 april 2018 maakte Ch!pz bekend dat ze een optreden zouden geven in de Ziggo Dome. Dit bleek een grap te zijn. Hierop kwamen echter heel veel positieve reacties waardoor de vier leden van de groep de opties gingen bekijken voor een terugkeer. Op 23 oktober 2018 maakten ze bekend dat Ch!pz weer bij elkaar gekomen is voor optredens. Het resultaat hiervan is in Middelstum te zien…

It all started in the nineties

Ben jij ook een fan van jaren negentig? Van de rages, de videoclips, de tv-series, de muziek? Dan is ‘It all started in the nineties’ op je feesthemd geschreven. Deze DJ-act neemt je terug naar de tijd van de Flippo’s, de Gabbers en Super Mario. Van Eurodance tot house/tranceclassics, rock en hip-hop tot happy hardcore. Kortom, alle energieke dansvloerklassiekers uit die tijd komen langs…..

DJ Peter Zuidhof

Tussen de verschillende optredens door krijgt u van DJ Peter Zuidhof geen schijn van kans om gas terug te nemen op de dansvloer. Met schijnbaar achteloos gemak laat Peter (op jonge leeftijd reeds begonnen als Sunsationvrijwilliger en dus inmiddels zeer geroutineerd) zijn publiek mee genieten met allerlei dansnummers. Oude Rising Sun en Moonlightherinneringen zullen hem ongetwijfeld tot grote hoogte voortstuwen op deze avond vol nostalgie. Een mooie thuiswedstrijd voor hem dus in het Middelstumse!

Kaarthouders van het Dance Event mogen deze avond gratis naar binnen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69