Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Uitvaartvereniging Pieterburen/Westernieland opgeheven, Aaldert ten Have Uitvaartverzorging blijft aan het gebied verbonden

Helaas heeft uitvaartvereniging Pieterburen/Westernieland onlangs moeten besluiten om haar vereniging op te heffen. Hoofdzakelijk omdat er geen nieuwe bestuursleden meer te krijgen zijn. De uitvaartzorg is overgedragen aan NUVEMA Verzekeringen. Wel kunt u nog steeds gebruik maken van de diensten van Aaldert ten Have Uitvaartverzorging wiens naam als contactpersoon op de polis blijft staan. Hierdoor blijft de zorg die zo vertrouwd is in het gebied bestaan, denk hierbij aan de dragers bij de plechtigheid.

De uit Middelstum afkomstige Ten Have is 59 jaar en inmiddels zo’n tien jaar actief in de uitvaartverzorging. Eind 2017 is hij voor zichzelf begonnen. Ten Have hierover: ‘Het verzorgen, ontzorgen en de omgang met mensen zijn de aspecten die me het meest raken in dit vak. De familie bijstaan in een moeilijke en verdrietige periode in hun leven. En er voor zorgen dat in goed overleg een respectvolle begrafenis of crematie geregeld wordt. Ik geef de familie graag de gelegenheid om ze dingen zelf te laten doen wanneer hier behoefte aan is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen en kisten van hun dierbare.’

‘Ik vind het belangrijk dat mensen in een verdrietige en zware periode in hun leven toch tevreden zijn over de uitvaart en het voortraject hier naar toe en ik ontzorg waar nodig. Dat maakt dit vak ondanks alle pijn en verdriet toch zo mooi!’

Mocht u meer informatie willen, bel of mail dan gerust. Aaldert is telefonisch te bereiken op 06-48647246. Mailen kan ook: fam-tenhave@ziggo.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69