Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Jan en Henri Kooistra, JAHEKO Bedum

Enige jaren geleden mocht ik voor het magazine ‘Bedrijf en Voetbal’ bij Jan en Henri Kooistra van JAHEKO in Bedum langskomen. Mede ingegeven door het feit dat ze een jaar eerder tijdens het bedrijvenvoetbal alle prijzen gepakt hadden, die er maar te pakken vielen met een unieke trilogie tot gevolg.

Tijdens dit interview leerde ik ook de achtergronden van beide mannen kennen. Zo kwam ik er destijds achter dat vader Jan een stukje verderop aan de Industrieweg al dik dertig jaar Kooistra Tuin en Dier bestierde. Voor al uw tuin- en dierproducten inderdaad. Maar vanaf 2023 trekken vader en zoon Kooistra met Kooistra Tuin en Dier en JAHEKO gezamenlijk op in één pand. Een hele vooruitgang inderdaad! In dit verhaal staat JAHEKO E-Bikes, Fietsen, Maaiers en Quads centraal. En daar zwaait de uit Kantens afkomstige Henri de scepter.

Op hun mooie website komen we er achter waarom we bij JAHEKO een E-Bike, fiets of tuinmachine aan moeten schaffen. Wanneer prijs, kwaliteit en service voor u belangrijk zijn, weten zij door jarenlang opgebouwde ervaring en technische kennis precies welke producten hieraan voldoen. Overigens kunt u bij JAHEKO niet alleen nieuwe producten kopen maar ze daar ook laten repareren of onderhouden.

E-Bikes

JAHEKO heeft een breed assortiment aan E-Bikes. Nog geen idee welke E-Bike het beste bij u past? Kom dan gerust in Bedum langs om een proefrit te maken of laat je voorlichten door één van hun experts. Zo kun je zelf prima uitvogelen welk model het beste bij je past!

Fietsen

Fietsen worden in een breed assortiment verkocht. Van een kleine loopfiets tot elektrisch ondersteunende fietsen. In de ruim opgezette fietsenshowroom vindt u fietsen van de merken Bikker, Pointer, Superior, Vogue en Troy.

Tuinmachines

Van een bladblazer tot een professionele zitmaaier en alles wat hier tussenin zit met een ruim assortiment aan gedegen merken als Husqvarna, Wolf-Garten en Castelgarden. Inclusief een uitgebreide haal- en brengservice wanneer de tuinmachines onderhouden of gerepareerd moeten worden.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs, het bedrijfspand is te vinden aan de Industrieweg 2a in Bedum. Wilt u meer weten over de achtergronden van beide mannen, klik dan even op deze link: Nieuwsflits Bedrijvenvoetbal

De 25 vluggertjes van Henri Kooistra

Via de website: www.jaheko.nl komt u nog meer te weten over de producten die verkocht worden en de openingstijden. JAHEKO is ook te volgen op Facebook: Facebook JAHEKO.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69