Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Maandag nieuwe website in de lucht!

Achteraf kwam het mij nog helemaal niet zo slecht uit dat het Pensionadointerview van deze week op het laatste moment werd afgeblazen. Want buurman is de afgelopen weken achter de schermen druk bezig geweest met de bouw van een nieuwe website. We blijven dichtbij het origineel, ik ben inderdaad niet zo van de grote veranderingen, maar links en rechts zijn zeker enige verbeterpunten doorgevoerd. Geniet dus nog maar even een weekendje van www.bert-koster.nl oude stijl want maandag wordt middels een speciale blog de nieuwe website de lucht ingeslingerd.

Nu al een speciaal en zeer gewaardeerd woord van dank voor Wim die al zijn vaardigheden ingezet heeft om een en ander te realiseren. Deze week is de nodige tijd en aandacht besteed aan een laatste check en het doorvoeren van nog wat verbeterpunten. Zelf ben ik heel blij met het eindresultaat, ik hoop u ook. Positieve maar ook kritische input wordt gewaardeerd. Want naast de wereld is ook mijn website voortdurend in beweging. Tot maandag dus!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69