Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Benefietfestival voor het Mart & Tinifonds

Shantykoor de Lopster Störmvogels organiseert op zaterdag 31 maart 2018 een Benefietfestival in sporthal de Boshal te Loppersum. Het doel is om met name mensen die wonen in het aardbevingsgebied een onvergetelijke muzikale dag te bezorgen. Ook mensen van buiten het aardbevingsgebied zijn uiteraard van harte welkom. Ook staat het festival vooral in het teken van het Goede Doel, namelijk het Mart & Tinifonds.

Het Mart & Tini Fonds ondersteunt in het Martini Ziekenhuis zieke kinderen en hun ouders. Zij doen dat omdat ze graag iets extra’s voor hen willen doen. Iets dat de ingrijpende ervaring van een ziekenhuisopname een beetje kleur en warmte geeft. Het fonds is in 2011 in het leven geroepen door een gift van Mirjam Wallenburg. Haar twee maanden oude zoontje Victor verbleef langere tijd op de kinderafdeling van het Martini Ziekenhuis nadat hij met spoed was opgenomen. Uit dank voor de goede zorgen heeft Mirjam op de eerste verjaardag van haar zoon 500 euro ingezameld. Inmiddels steunen veel particulieren en organisaties het Mart & Tini Fonds.

Medewerking aan het festival zal worden verleend door een zestal koren met verschillende genres, zoals een amusementskoor, 3 shantykoren en 2 piratenkoren die allen belangeloos optreden. Aanvang is 10:30 uur en het festival zal duren tot ongeveer 18:00 uur. De opening zal om 10:15 uur worden verricht door burgemeester Albert Rodenboog van de gemeente Loppersum.De presentatie is in handen van Jaap Nienhuis uit Usquert, bekend van RTV-Noord.

Op zaterdag 31 maart omstreeks 16:00 uur zal de voorlopige opbrengst bekend worden gemaakt en zal er een cheque overhandigd worden aan Gerda van Bergen, Unithoofd van de Kinderafdeling van het Martini Ziekenhuis Groningen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het Benefietfestival te bezoeken maar wel het GOEDE DOEL financieel wilt ondersteunen dan kun je een bedrag overmaken op rekeningnummer NL 53 RABO 0148 691 080 tnv Lopster Störmvogels, onder vermelding van: Benefietfestival. Entree is €5,- p.p., kinderen t/m 12 jaar gratis.

(Dank voor de tip en de overige input Kees Mulder!)

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69