Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Sunsation 2018, De Klimaatgroep Hollandse Avond

Zaterdag 17 maart gaat Sunsation vrolijk verder met de Hollandse Avond. Mede mogelijk gemaakt door Klimaatgroep Holland. Een prachtige afsluiter van het eerste feestweekend natuurlijk. Deze avond heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De afgelopen twee edities was dit evenement, met een hoog reüniegehalte, zelfs stijf uitverkocht! Het is dus zaak om tijdig kaarten te kopen want op de voorverkoopdag liep het al storm. Ook niet zo verwonderlijk door de heerlijke programmering van de 30e jubileumeditie van Sunsation. Hierbij wordt voor deze editie wederom gebruik gemaakt van twee podia in twee verschillende tenten: de Donderende Mainstage en Maartens Feestpaleis.

Gerard Joling

Gerard Joling behoeft geen introductie, hij is dé topper op deze avond. En inmiddels niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Sinds zijn doorbraak in 1985 na deelname aan Henny Huisman’s Soundmix Show volgde hit na hit. ‘Love is in your Eyes’, ‘Ticket to the Tropics’ en ‘No more Boleros’ zijn liedjes die nog altijd staan als een huis. Deelname aan de Eurovisie Songfestival, een glansrijke televisiecarrière, uitverkochte concerten in Ahoy en de Ziggodome. Gerard heeft het allemaal gedaan. Maar nog nooit was hij in Middelstum, deze editie wel!

Pieter van der Zweep

Pieter van der Zweep, 29 jaar oud en afkomstig uit Groningen, is een aanstormend Nederlands talent en wordt dé muzikale belofte van de komende tijd genoemd. Inderdaad schitterde hij onlangs nog op het podium van ‘The Voice of Holland’ waar hij net niet de finales haalde. Zijn singles ‘Je Neemt Me Mee’, ‘Zal De Liefde Winnen’, ‘Dansen’ en ‘Zevende Hemel’ zijn inmiddels niet meer weg te denken van de landelijke radio. In de afgelopen jaren is Pieter er dan ook in geslaagd om een zeer breed publiek aan te spreken. Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan zich herkennen in de knallende, Nederlandstalige popmuziek die hij maakt.

Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael,voormalige leadzanger van de Sjonnies, weet overal het publiek in de polonaise te krijgen. Sinds de opsplitsing van de Sjonnies in januari 2010 treedt Ronnie als soloartiest op in heel Nederland. In zijn glimmende outfit en voorzien van bakkebaarden en gouden tanden zingt hij met zijn eigen onvervalste stemgeluid  zowel oude Sjonnies-hits als ‘Dans je de hele nacht met mij’ en ‘de Bostella’, als ook zijn latere nummers, waaronder  ‘Eet veel bananen’ en ‘De koning van de Polonaise’.

Snollebollekes

“Links, Rechts” & “Springen Nondeju!”. Sinds Sunsation 2017 weet heel Groningen wie Snollebollekes is. De beste feest-act van Nederland en de rest van het zonnestelsel. Subtiliteit is overbodig, hoempapa met een dikke beat en springen nondeju! Welkom in de feesttent, doe maar lekker maf. En door…..

Zanger Rinus

Zanger Rinus, die eigenlijk Rinus Dijkstra heet, is één van de zangers die via YouTube grote populariteit in Nederland (en verder!) vergaarde. De grootste hits van Zanger Rinus zijn ‘Met Romana op de scooter’, ‘Hey Marlous’, ‘Het meisje van de oliebollenkraam’ en ‘Kiele, kiele, kiele’. Stuk voor stuk meezinghits die bijna iedere Nederlander zo onderhand kent. Na het uitbrengen van ‘Met Romana op de scooter’, brak Zanger Rinus definitief door waarna ook media als Life4You en DWDD zich meldden.

Feest DJ Maarten

Nog zo iemand die we eigenlijk niet meer hoeven voor te stellen. Maarten is sinds Sunsation in 2015 een tweede podium begon in te zetten tijdens de Hollandse Avond, dé koning in Maarten’s Feestpaleis. Een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten. Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, Maarten zorgt voor een kolderieke show waar de vonken van af spatten.

Last but nog least: DJ Roy

DJ Roy loves Sunsation, Sunsation loves DJ Roy. En dit jaar voor de 10e (!) keer! Hij is niet meer weg te denken tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond en maakte de opmars aan den lijve mee. Tijdens zijn eerste bezoek aan Middelstum trok deze avond nog geen duizend bezoekers. Vorig jaar was de Avond stijf uitverkocht met een krachtige golden shower van bierdruppels vanaf het dak van de dampende feesttent als gevolg!

Dat DJ Roy Keuter één van de meest geboekte, beste en meest gerespecteerde DJ’s van Nederland is, hoef je de  bezoekers van Sunsation dus niet meer uit te leggen. Want ook internationaal kun je hem tegenkomen. Van de Skihutten in Oostenrijk en Frankrijk tot de mooiste en vetste zomerfeesten aan de Spaanse Costa’s. Maar Sunsation staat dus al een jaar van te voren in zijn agenda. Want DJ Roy loves Sunsation en andersom uiteraard ook! Spektakel gegarandeerd!

De kaarten kosten €17,50 in de voorverkoop.

(Met dank aan Alexander Honderd voor het vele researchwerk!)

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69