Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Zaterdag 27 januari voorverkoopdag jubileumeditie Sunsation!

De line-up van Sunsation 2018 is onlangs bekend gemaakt en heeft alles in zich om ook deze 30e editie weer tot een daverend succes te maken. Kom daarom zaterdag 27 januari a.s. naar de Sunsation voorverkoopdag waarbij tientallen euro’s voordeel te verkrijgen zijn op kaarten en munten. Dit als vanouds in The Rising Sun aan de Geertruida Alberdastraat 5 in Middelstum en wel van 10.00 tot 16.00 uur.

Sunsation 2018 start dit jaar op vrijdag 16 maart met Sunsation Live presents Great Piano’s On Tour. Dit concept, waarop verzoeknummers aangevraagd kunnen worden bij de band, trekt elk jaar meer bezoekers naar de feesttent en ook dit jaar is de populaire FeestDJ Eling Zuidhof weer van de partij. Dankzij de jubileumeditie krijgt de avond een nog feestelijker tintje. Een dag later vindt de Klimaatgroep Hollandse Avond plaats. Als vanouds onder leiding van de DJ’s Roy en Maarten. Vorig jaar was deze avond stijf uitverkocht en met aansprekende namen als Gerard Joling, The Voice of Holland sensatie Pieter van der Zweep, de Snollebollekes en Ronnie Ruysdael zullen ook dit jaar alle zeilen bijgezet moeten worden om de toeschouwerstroom te faciliteren.

Ook het tweede weekend is het bal met Back to the 90s en 00s. Tijdens deze editie komen Vengaboys en 2 Brothers On The 4th Floor langs. Zij zullen, samen met DJ Tjitse Leemhuis, het publiek meenemen naar vervlogen tijden. Ook dit jaar wordt Sunsation op zaterdag 24 maart afgesloten met het zeer populaire Dance Event, het evenement dat al jaren duizenden bezoekers naar Middelstum lokt. Met als grootste namen onder andere Brennan Heart en Jonna Fraser. Voor de twee vrijdagavonden vindt geen voorverkoop plaats, deze tickets zijn alleen ’s avonds aan de deur verkrijgbaar. Houders van een toegangskaart voor de zaterdag kunnen op de voorafgaande vrijdagavond gratis naar binnen.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69