Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Notaris Huitsing nieuwe hoofdadverteerder

‘Even naar Bram toe voor levensbestendig notariaat!’Dat is inmiddels een gevleugelde uitspraak geworden. En wat wilde ik de afgelopen maanden graag naar Bram toe. Want Bram had wel oren naar het hoofdadverteerderschap van de website. Maar wat heeft hij het druk gehad de afgelopen maanden. Daarom liet de afspraak op zich wachten. Maar twee weken geleden was het zover.

Het was weer gezellig in het bedrijfspand aan de Heerestraat. Even weer bijpraten met oud-buurvrouw Pouline en mijn oud-collega Sandra die inmiddels ook voor Notaris Huisting werkt. En het werd nog gezelliger want op het hoofdadverteerderschap werd door Bram direct al een ‘klap’ gegeven. En dus is Notaris Huitsing na De Kleine Munt, Koozaa en Hotel ’t Gemeentehuis de vierde hoofdadverteerder geworden van de website www.bert-koster.nl. Iets waar ik Bram zeer erkentelijk voor ben.

Want op het gebied van Facabook valt er nog een wereld te winnen voor deze notaris die via LinkedIn en Twitter al zeer actief is via socialmedia. En dat is ook goed voor u. Want bij belangrijke gebeurtenissen is het verstandig om afspraken goed en duidelijk op papier te zetten. Daarbij kan juist notaris Huitsing een onafhankelijk adviseur zijn. Deskundig, onpartijdig en kenner van het recht! Ideaal voor de volgende zes kernitems: onderneming, vereniging-stichting, onroerend goed, erfrecht, testament en samenleven.

‘Even naar Bram toe’ of ‘Even langs Bram’ voelde nog nooit zo goed. Want Mr. Bram Huitsing wordt niet voor niets ‘De Hoogelandnotaris’ genoemd. Laagdrempelig, serieus waar nodig maar ook altijd in voor een dolletje op zijn tijd. Ideaal dus voor levensbestendig notariaat in Middelstum, Bedum, Winsum, Uithuizen en omstreken…….

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69