Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Prijswinnaars Ladies Time in het zonnetje gezet

Twee jaar na de nu al legendarische Ladies Night was ook Ladies Time een daverend succes. In een nagenoeg uitverkochte Herberg ‘In de Valk’ kregen bijna honderd dames, verdeeld over twee groepen, een onvergetelijk programma voorgeschoteld. Boven hadden de onderneemsters hun waren uitgestald inclusief aantrekkelijke kortingen, beneden kon er lekker gedineerd worden. 

Tussen de bedrijven door waren er demonstraties en modeshows en er werden indrukwekkende prijzen verloot. Vier prijswinnaressen beleefden onlangs de dag van hun leven. Gerry Bijsma, Rika van Breden, Karin Kamphuis en Jenneke Bouwman wonnen namelijk een ‘metamorfose dag’. Die prijs behoeft natuurlijk enige uitleg.

Allereerst ontfermde Henri√ętte van Kapsalon Tabak zich over de dameskapsels. Daarna volgde een lekkere massage bij Lammy Huizing, bekend van o.a. Koozaa. Bij Renate van Twinset stond een gedekte tafel met lekkers klaar en er mocht een kledingstuk uitgezocht worden. Daarna snel door naar Edith van Schapenvel.nl voor een paar lekkere pantoffels. 

‘s Middags volgde een Voeten Spa bij Pedicure Petra Klinkenhamer waarna chauffeuse Lammy, die dus een dubbelrol vervulde, snel doortoerde naar Annemarie van All Seasons voor een prachtige bos bloemen. Bij Marja van de gelijknamige Dio Drogisterij namen de dames een goed gevulde cadeautas in ontvangst. Om al dit moois emotioneel te verwerken volgde nog een afsluitend drankje bij Renate’s Twinset. 

Dat was dus met recht een echte metamorfosedag waarop de winnaars ongetwijfeld met veel plezier op terugkijken. Net als de vrouwelijke onderneemsters natuurlijk die wederom met succes hun girlpower showden…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69