Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Tandartspraktijk H. Meursing Schoonoord

Eigenlijk ken ik Harry Meursing onbewust al heel lang. Want ooit begon hij in 1978 zijn ‘tandartscarrière’ in het Groene Kruis-gebouw aan de G.A.-straat in Middelstum. En in 1979 kwam de familie Koster naast dit gebouw te wonen. Aanvankelijk moest ik het nog doen met de schooltandarts. Maar daarna zocht ik mijn tandheil bij Harry die toen inmiddels in Oosterburen woonde en daar op nummer 2 ook zijn praktijk had. En ik was niet de enige van het gezin, al mijn broers en zussen en ook mijn ouders wisten hem te vinden.

Ik kon het goed met Harry vinden. Dat had ongetwijfeld ook te maken met het feit dat ik nooit gaatjes had. Binnen vijf minuten stond ik vaak al weer buiten de deur, wel met de waarschuwing om goed te blijven poetsen ivm tandplak. Ooit kwam ik als Zwarte Piet verkleed bij Harry en zijn vrouw Greet terecht. Dit was de ‘schuld’ van Sinterklaas Piet de Winter die wel vaker in Oosterburen op bezoek kwam. Het was die avond zo gezellig dat ik de dag er op een busstation eerder uit de bus stapte om het brakke gevoel niet te laten escaleren.

Inmiddels is Harry per 1-1-2016 gestopt met zijn praktijk in Middelstum. Maar in Schoonoord gaat hij rustig door met werken en wel vier dagen per week. Het tandartswerk vindt hij nog steeds prachtig om te doen en hij gaat, ondanks zijn 65 levensjaren, graag nog enige jaren door mits zijn gezondheid het toe laat.

Toen ik hem vorige week belde voor een pensionadointeriew voor mijn website gaf hij aan wel belangstelling te hebben in deelname aan de Club van 50. Een mooie geste waar ik graag aan mee wil werken natuurlijk. En dus is de website een Drentse adverteerder rijker. Nog steeds vragen ex-patiënten uit Middelstum en omstreken hem om advies of kloppen bij hem aan voor een second-opion. Een mooie blijk van vertrouwen inderdaad.

Tandartspraktijk H. Meursing is te bereiken op 0591-382470 of via tandartsmeursing@hetnet.nl.

Pensionadointerview Harry Meursing

Check voor meer informatie ook eens de website: www.tandartspraktijkmeursing.nl.

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69