Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Na ‘Ladies night’, nu ‘Ladies time’ in Middelstum!!

Wat was de ‘Ladies night’ die twee jaar geleden in Zalencentrum Vita Nova georganiseerd werd toch een enorm succes! De avond was binnen de kortste keren uitverkocht en 150 dames genoten van de activiteiten die toen door een negental onderneemsters georganiseerd werden. Ook de mannen, die uiteraard geweerd werden, waren onder de indruk en stemmen gingen op om een ‘Ladies Nait!’ te organiseren. Daar wachten we nu nog steeds op en dus besloten de dames om de vrouwelijke handen weer ineen te slaan. ‘Ladies time’ was geboren! Op donderdag 12 oktober is het zover, ruim baan dus voor de nodige girl power!

De opzet is iets anders dan de vorige keer. Toen dus in Vita Nova nu is Herberg ‘In de Valk’ de place to be. En wel onderverdeeld in twee groepen: van 17.00 (!, inloop tussen 17.00 en 18.00 uur) en van 19.00 tot 22.00 uur. Het programma is nu al zo’n groot succes dat het tweede gedeelte al uitverkocht is. Maar wat wil je ook met zo’n programmering!

Na een sprankelend welkomstdrankje:

  • Een modeshow
  • Een heerlijk driegangendiner inclusief twee consumpties
  • Diverse demonstraties
  • Aantrekkelijke aanbiedingen
  • Heerlijke drankjes
  • Een heel gezellige middag/avond
  • Een verloting met diverse mooie prijzen!

En die prijzen zijn niet mis. De winnares krijgt een make-over aangeboden door de onderneemsters. De 2e prijs is een High Tea voor twee personen, aangeboden door Herberg ‘In de Valk’ en de winnares van prijs nummer 3 gaat er met een goed gevulde prijzentas vandoor. Deze prijzen gelden voor beide groepen en worden dus twee keer verloot!

In de bovenzaal kunnen diverse kraampjes bezocht worden waarin de onderneemster hun waren ten toon stellen. Tijdens het driegangenmenu vindt tussen de gangen door een modeshow plaats. Buiten komt een partijtent waardoor mensen die aan het middagprogramma deelnemen na afloop niet direct naar huis hoeven. Zij eten namelijk om 18.15 uur. De avondgroep dineert aansluitend en dan kan de middaggroep dus nog rustig even weer naar boven of naar buiten voor een drankje.

De kaartjes kosten €40,- per stuk, dit is dus inclusief het driegangendiner plus twee consumpties en het welkomstdrankje! Er is plaats voor 2 x 50 personen waarbij het avondgedeelte dus al uitverkocht is. Mocht u ’s middags langs willen komen, wees er dan snel bij! De kaarten zijn bij de deelnemende onderneemsters te verkrijgen:

Annemarie (All Seasons)

Marja (Drogisterij Marja)

Lammy (Koozaa BV)

Renate (Twinset Fashion)

Henriet (Kapsalon Tabak)

Petra (Pedicure Petra Klinkhamer)

Edith (Schapenvel.nl)

‘Ladies time’ dus in Middelstum op 12 oktober, mis het niet!  

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69