Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Dankzij de AED-commissie Middelstum gezond het weekend in?!

Het is al weer een tijdje geleden dat u iets gehoord heeft van de AED-commissie Middelstum. Maar we zijn gelukkig nog springlevend en vinden het daarom de hoogste tijd om ons weer te laten zien. En wel zaterdag 24 juni a.s. bij PLUS Tuitman in Middelstum. U vindt ons bij de ingang in de winkel en zolang de voorraad strekt kunt u gezonde Elstar appelen van ons kopen. ‘Snoep verstandig eet een appel dus!’ Deze slogan zit er bij de meesten van ons al vanaf de kindertijd in. Een slogan die zeker blijft hangen! En wanneer u appels van ons koopt, steunt u én onze commissie én u geeft uw eigen gezondheid een boost!
 
Wist u dat?
De AED-commissie Middelstum uit de volgende leden bestaat: Simone van Dijken (penningmeester), Pier Smit (voorzitter), Rob Ellens, Richard Geertsma en Bert Koster (secretaris).
 
Alleen al de jaarlijkse controle en eventuele herstelwerkzaamheden van de 7 AED’s die onder ons beheer vallen ongeveer €1500,- kost? En dan hebben we het nog niet eens over de reserveringskosten want de aanschaf van een nieuwe AED is een kostbare zaak.
 
De AED-commissie zich ook bezighoudt met het organiseren van trainingen en voorlichting geeft?
 
Wij de Plus hartelijk danken voor het faciliteren van deze actie! Overigens kunt u ook het flessenstatiegeld bij de PLUS voor een periode van enige weken doneren aan de AED-commissie!
 
Appel-geld
Uw appel-geld is dus hard nodig voor een hart veilig Middelstum. Wilt u ook gezond en ontspannen het weekend in? Koop dan uw appelen op zaterdag 24 juni bij de Plus in Middelstum. Wij staan binnen met smart op u te wachten van 09.00- uur tot de voorraad strekt!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69