Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nieuw tijdens de Bedumer Winterloop: Het Glazen Huis en de Bedrijvenloop!

De Bedumer Winterloop zou de Bedumer Winterloop niet zijn als er niet wat nieuws op stapel staat in 2017. En zo wordt tijdens het eerste weekend van februari in Bedum Het Glazen Huis aan het Versplein opgebouwd. Normaal alleen te zien tijdens Serious Request in de grote steden vlak voor kerst maar nu dus ook in Bedum te bewonderen. En uiteraard ‘bewoond’ door bekende DJ’s uit de regio. Zo zijn tijdens de 24-urige opening (van vrijdag 18.00 tot zaterdag 18.00 uur) de gebroeders Zuidhof te bewonderen uit Middelstum, en Jacco Pol en  Alexander van Dellen uit Bedum. Ongetwijfeld zullen ze op verzoek (en na donatie van een financiële bijdrage) de nodige toppers over het plein laten schallen.

Maar er is meer te beleven rondom dit bekende huis. Zo zal de organisatie van Colourful Bedum vrijdagavond van 18.00 tot 21.00 uur talrijke smakelijke en kleurrijke hapjes verzorgen zoals ze dat eerder gedaan hebben tijdens de manifestatie Mooi Bedum. Van 21.00 tot 23.00 uur is er een hilarische pubquiz onder leiding van niemand minder dan Henk ‘Broezen’ de Haan en zaterdagmorgen van 09.00 tot 10.30 uur kunt u tegen een kleine vergoeding lekker gezamenlijk ontbijten. Het ontbijt zal door de locale horeca worden verzorgd. En voor de derde keer in successie start vrijdagavond om 21.00 uur de 24-uurs knipmarathon bij Oké Hairstyling. Dit alles uiteraard in een feestelijke apres ski sfeer met altijd een hapje en een drankje binnen handbereik.

Bedrijvenloop

Uiteraard worden er tijdens de Bedumer Winterloop weer de nodige kilometers weggerend en gelopen door vele enthousiaste sportievelingen die hierdoor veel geld inzamelen voor het goede doel. Deelnemers aan de Bedumer Winterloop 2017 ondersteunen dit jaar de aanschaf van een CO2-schud-broedkast om nieuwe kankergeneesmiddelen sneller en beter in het laboratorium te produceren, en microzeven om circulerende tumorcellen te verzamelen om behandelsucces te voorspellen bij individuele kankerpatiënten.

Uiteraard weer een geweldig doel om je lekker voor in het zweet te jagen. Aan de categorieën wandelaars, schoolkinderen en volwassen wordt dit jaar nog een vierde groep toegevoegd: ‘de bedrijvenlopers’! Want wat is er nu lekkerder om samen met collega’s zoveel mogelijk geld bijeen te lopen voor het goede doel? Wellicht dat er versteld gestaan wordt door het conditionele vermogen van de ietwat corpulente boekhouder of vertegenwoordiger. En wie weet wat voor sportieve stimulans dit kan zijn op het collectieve hardlopen binnen het bedrijf na de Bedumer Winterloop?!

Chris Slager over de bedrijvenloop: “Er zijn in Bedum het hele jaar door initiatieven die door de Bedumer bedrijven ondersteund worden en daar is de Winterloop één van. We gaan elk jaar bij onze sponsoren langs om te vragen of ze weer mee willen doen en nee verkopen is er eigenlijk niet bij. Iedereen doet mee en dat is geweldig natuurlijk. En om de Bedumer bedrijven nog meer bij de Winterloop te betrekken bieden we ze nu ook de mogelijkheid om als bedrijf zijnde mee te doen. Hier hebben tien bedrijven gebruik van gemaakt. Een mooi begin dat wellicht de komende jaren verder uitgebreid kan worden.”  

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69