Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Gonnie Smit

Naam: Gonnie Smit

Adres, Woonplaats: Speenkruid 31 Bedum

Leeftijd: 34

Burgerlijke Staat: Samenwonend met Ronald en onze twee kinderen, Daan (3) en Lieke (10 maanden).

Beroep: Financieel Adviseur bij de Rabobank Stad en Midden Groningen. Na mijn studie ben ik direct bij de Rabobank gaan werken en doe dit inmiddels al 13 jaar. Ik hou me voornamelijk bezig met advies in hypotheken en verzekeringen. Erg leuk werk!

Hobby’s: Voetbal. Zelf voetbal ik al vanaf mijn 5e jaar. Eerst bij s.v. T.E.O (in die tijd waren meisjes nog een uitzondering en mocht je je omkleden in een klein bezemhokje op de gang). Toen we (mijn tweelingzusje en ik) 13/14 waren zijn we bij v.v. Omlandia gaan voetballen en toen ik 24 was bij C.V.V.B. omdat ik in Bedum ging wonen.

Nu voetbal ik nog in de 7 tegen 7 competitie bij v.v. Omlandia en ik train en speel af en toe nog een wedstrijd met v.v. Bedum. Elke zaterdag voetballen lukt helaas niet meer in verband met werk en kinderen. Daarnaast heb ik al 20 jaar een seizoenkaart van de FC Groningen. Blijft altijd leuk ook als is het voetbal wat minder.

Lievelingsgerecht: Pizza en bitterballen

Mooiste film ooit gezien: The Notebook

Mooiste sportmoment ooit: De bekerwinst van F.C. Groningen en de wedstrijd Fiorentina – F.C. Groningen inclusief de dagen eromheen.

Mooiste boek ooit gelezen: Vele mooie boeken gelezen maar de absolute topper schiet me niet te binnen.

Kijkt het liefst naar: Voetbal Inside, Grenzeloos verliefd, Love is in the air, etc. (behalve de eerste dus tranentrekkers….)

Beste popsong aller tijden: Geen idee, muziek heeft mijn interesse niet. Heb dus ook geen top 10 van liedjes ofzo.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Hmmm, die ontbreekt denk ik.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Tot mijn 20e jaar heb ik in Ten Post gewoond. Als ik vanuit Groningen naar huis reed vanuit Oosterhogebrug richting Garmerwolde dan genoot ik altijd van de weidsheid die je dan zag op dat moment. Denk dat veel mensen nu denken: huh?!  Maar ik vind het wel mooi.

Favoriet vakantieland: Toen we nog zonder de kinderen waren, hebben we veel van de wereld gezien. Onze rondreis door Amerika staat toch wel met stip op 1 gevolgd door onze reis door Brazilië. Met de kinderen zoeken we het dichter bij huis. Vorig jaar zijn we naar Italië geweest, maar dit jaar gaan we weer naar Texel. Nederland is ook echt prachtig alleen moet het weer een beetje meewerken.

Mooiste stad: New York.

Favoriete auto: Ik heb weinig met auto’s al zie ik bijvoorbeeld wel dat een Audi Q7 mooi is.

Waar heb je spijt van: Geen noemenswaardige dingen.

Wat zou je ooit nog willen doen: Er staat niks bijzonders op mijn to do list.

Droomvrouw/man: Uiteraard Ronald.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Lekker eten al is dat niet goed voor me haha en voor de rest me graag rustig laten slapen (jammer dat Daan en Lieke dit nog niet kunnen lezen).

Hoogtepunt uit het leven: Ik heb een ontzettend fijn leven. Als ik hoogtepunten moet noemen dan is dat het mogen krijgen van kinderen.

Dieptepunt uit het leven: Gelukkig weet ik hier nog geen antwoord op.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Mijn tweelingzus Alice Smit. Ze heeft samen met haar partner in maart boerderij Westerlinden (voormalig Blokzijl) gekocht in Ten Boer. In deze boerderij zijn winkels, appartementen en een sauna gevestigd. Hier wil ze vast wel het één en ander over vertellen.

Wat wil je verder nog kwijt: Pluk de dag en probeer zo veel mogelijk te genieten en waarderen.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69