Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

MijnDorp.nl, Marko Datema en Mariska de Lange

De website is weer een bijzondere hoofdadverteerder rijker: MijnDorp.nl. Een nieuw initiatief voor online samenwerken in het dorp of de buurt! En de mensen achter MijnDorp.nl zijn voor de vaste volgers van de website geen onbekenden. Het gaat hier namelijk om Marko Datema en Mariska de Lange. Vorig jaar deden ze met hun gastcolumn ‘Stront aan de knikker(s)’ het nodige stof opwaaien. Maar dit is natuurlijk van een geheel andere orde.

Dorpen

MijnDorp.nl is namelijk dé online werkplek voor het bestuur van uw dorps- of wijkvereniging (dorpsbelangen), dorpshuis en de buurtvereniging. Maar ook andere verenigingen kunnen zich aansluiten zoals een sportvereniging, activiteitencommissie of ondernemersvereniging. Met MijnDorp.nl kunt u alle dagelijkse werkzaamheden van uw vereniging eenvoudig uitvoeren: een vergadering plannen, een project of werkgroep starten en documenten opslaan en delen.

Alle bestuursleden hebben toegang tot het platform. Dé manier om online samen te werken aan de leefbaarheid van uw dorp of wijk! Op dit moment worden nieuwe functies ontwikkeld, zoals een gezamenlijk evenementenkalender en de mogelijkheid om het hele archief digitaal te bewaren.

Gemeenten

MijnDorp.nl is niet alleen te gebruiken voor dorpen maar zeker ook voor gemeenten. Want het kan u een compleet overzicht van verenigingen en stichtingen bieden in de dorpen en wijken van uw gemeente. Inclusief de actuele contactgegevens van bestuursleden en vrijwilligers. Weten dus wat er speelt en snel in contact komen met de juiste mensen. Met MijnDorp heeft uw gemeente de juiste tool in handen en het stelt uw bewoners in staat om professioneel met u te werken aan projecten, werkgroepen en klankbordgroepen.

Speciale (pilot)actie voor het dorp Middelstum

Marko en Mariska zouden het leuk vinden wanneer alle verenigingen in Middelstum gebruik gaan maken van deze applicatie. Ze bieden MijnDorp.nl bij wijze van sponsoring daarom bij alle verenigingen en stichtingen in Middelstum gratis aan! Laat deze bijzondere kans niet schieten! Stichting Dorpsbelangen Middelstum maakt er al gebruik van en vergadert inmiddels volledig digitaal.

Nieuwsgierig geworden? U kunt altijd contact met Marko en Mariska opnemen: Marko Datema: 06-24539362 of Marko@mijndorp.nl / Mariska de Lange: 06-30669613 of mariska@mijndorp.nl. Op afspraak geven ze u graag een gratis demonstratie.

Babbelen met Marko en Mariska

Mooie vlucht

Check voor meer informatie: www.mijndorp.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69