Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Diodrogisterij Marja en Twinset Fashion halen de zomer binnen!

Het begint al een beetje een traditie te worden. Want elk jaar halen wij begin juli de zomer en de vakantie binnen. En dat is dit jaar nog harder nodig dan eerdere jaren want het zonnige vakantiegevoel is nog ver te zoeken. Maar wat niet is, kan zeker nog komen! En wij doen op 8 en 9 juli ons uiterste best om u het verdiende vakantiegevoel te bezorgen.

Koffers vullen! Dat is onze boodschap voor de 8e en 9e juli. Wij hebben tal van leuke en zonnige vakantieaanbiedingen om uw reiskoffer te vullen. En dat is nog niet alles. Op vrijdag hebben we voor iedere klant een leuk presentje klaarliggen. En daar wij verwachten dat de zon langzaam maar zeker door gaat breken volgend weekend staat op zaterdag de hele dag de ijscokar voor de deur om lekkere ijsjes uit te delen.

En dat alles onder het genot van een gezellig vakantiemuziekje. Misschien zwijmelt u tijdens deze vrolijke klanken al wel langzaam weg naar uw favoriete vakantieoord. Dat zou natuurlijk fantastisch zijn. Help ons dus mee om de zomer wakker te schudden! We zien u graag verschijnen……

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69