Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Zus Enzo Giclée Shop in Loppersum

In 2002 zijn Ageeth en Gerda Helmantel begonnen met het verkopen van cadeautjes en ingelijste kaarten in de voormalige machineloods aan de dorpsweg 1. In het begin kleinschalig, maar in 2005 begint het serieus te worden als de giclée op de markt komt. De Weem van Henk Helmantel trekt steeds meer bezoekers en de giclées vinden gretig aftrek bij de gezusters Helmantel. Van heinde en verre weten de klanten de Weem, maar ook Zus Enzo te vinden.

Als één van de weinigen zijn zij op dat moment giclée dealer. Al snel komt er een website, waar men de keuze heeft uit verschillende lijsten. Als volleerd lijstenmaker gaan ze aan de slag. De zaken lopen goed. Nu, ruim 10 jaar verder zijn er inmiddels verschillende lijstenmakers, galerieën en winkels die giclées verkopen. Gerda is in januari 2015 wegens andere drukke werkzaamheden etc. gestopt met Zus Enzo.

Sinds eind 2015 is er een nieuw concept opgezet vanuit de uitgeverij van de giclées, namelijk Giclée Shop. Voor deze formule hebben we een winkel nodig die groter is. Deze ruimte hebben we in Loppersum gevonden in voorheen Pand 13, en nog verder daarvoor, de SNS Bank, u misschien wel bekend.

We hebben hier rond 100 giclées van verschillende kunstenaars uit voorraad leverbaar. U kunt natuurlijk nog steeds bestellen via onze vertrouwde website www.zusenzo-kunst.nl maar ook via giclée-shop.nl. Bij dealerkeuze kunt u kiezen voor zusenzo. Op deze webshop heeft u keuze uit meer dan 800 giclées. Deze zijn allemaal met -of zonder lijst leverbaar en af te halen in Loppersum of Westeremden.

Zusenzo in Westeremden blijft in de zomermaanden gewoon open op donderdag, vrijdag- en zaterdagmiddag.

Wat kunt u nog meer in Loppersum verwachten?

Inlijsten foto’s, kaarten, posters etc. etc.

Losse lijsten op maat voor de professionele, maar ook de hobbyschilder

Passe-partouts snijden op maat

Borduurwerk opspannen en/of inlijsten

Assortiment fotolijsten

(Kunst)Boeken

Kunstkaarten

Woonaccessoires

Legpuzzels

Foto’s printen op plexiglas, steigerhout of dibond

Wij zijn vanaf woensdag 29 juni geopend.

De voorlopige openingstijden in Loppersum zijn: woensdag t/m zaterdag vanaf 11.00 tot 17.30 uur.

U bent van harte welkom!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69