Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Prachtige lentetaferelen

De meimaand is al weer voorbij. En wat was het weer genieten. Volgens mij is mei toch echt wel de mooiste maand van het jaar. De maand waarin de natuur ontwaakt, de bloemen bloeien, de bomen vergroenen en nieuw leven zich aandient. Of heb ik jullie hier vorig jaar ook al mee ‘verveelt’. Zou maar zo kunnen hoor….

Met zo’n mooie meimaand hoef je echt niet ver weg te gaan om te genieten. Als je er maar oog voor hebt. Volgens mij een rijpingsproces dat ontstaat bij het klimmen der jaren. Het ouder worden biedt dus gelukkig ook voordelen…..

En dan is bijvoorbeeld ook de Groene Long in Middelstum schitterend. Met een koppeltje jonge zwanen (wel oppassen voor luid sissende ouders) en meerkoeten als gevolg. En wat te denken van mooie, bloeiende waterlelies in het midden van de vijver. Dan heb ik de neiging om even het mobieltje te pakken om al dat moois te vereeuwigen. En nu maar hopen dat we ook in juni nog even van dergelijke geluksmomentjes mogen genieten…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69