Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Sunsation 2016, Great Piano’s On Tour XXL

Great Piano’s On Tour XXL

Wat de boer niet kent dat vreet hij niet. Middelstum moest vorig jaar in het begin duidelijk even wennen aan Great Piano’s On Tour XXL. Om vervolgens aan het eind van de avond het dak er af te breken. En dat is ook niet zo verwonderlijk. Want tijdens deze avondvullende muziekshow staat de bezoeker centraal, want de ervaren muzikanten spelen op verzoek. ‘Die pianisten spelen echt alles!’, weet voorzitter Martijn Wilpstra van Sunsation zich nog te herinneren van de vorige editie. “Van klassiekers tot de hits van nu. En als ze een bepaald verzoekje niet helemaal uit hun hoofd kennen dan improviseren ze wel wat!”, zo vervolgt hij enthousiast.

Er wordt groots uitgepakt. De twee pianisten/zangers zullen namelijk ondersteund worden door een drummer, een saxofonist en een gitarist. Daarnaast worden ook de nodige visuele effecten en videobeelden niet geschuwd. Speciaal voor deze avond wordt het podium in het midden van de tent geplaatst.

Het beeld van bezoekers die op den duur op de piano’s stonden te dansen en bezoekers die mee swingden op het podium staan op het netvlies van de organisatie gegrift. De verwachtingen zijn dus nog hoger gespannen dan vorig jaar want de reacties na afloop waren lovend!

DJ Eling Zuidhof

Doorgaans worden profeten in eigen land niet geëerd. Gelukkig weet Middelstum wel met haar eigen iconen om te gaan. Schittert Peter Zuidhof op de ‘Back to the 90’s en 00’s’, broer(tje) Eling is tijdens Great Piano’s On Tour XXL te bewonderen. De man die ook de programmering van het Dance Event op zich neemt kan zich deze avond uitleven.

Langzaam maar zeker verovert de jongste Zuidhoftelg de Groninger binnenstad. Zeer regelmatig is hij aldaar als FeestDJ te vinden in bekende uitgaangsgelegenheden als ‘Cafe Klein Amsterdam’ en Shooters. Ook de Skihut van Zalencentrum Vita Nova in Middelstum wordt op gezette tijden veroverd. Maar vrijdag 15 april kunnen de bezoekers van Sunsation dus van hem genieten, tussen de mooie pianoklanken door!

De kaarten kosten deze avond €10,- aan de kassa. Kaarthouders van de Hollandse Avond mogen deze avond gratis naar binnen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69