Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Spektakel vereist bij Midstars zondag

Hallo vrienden, bekenden en relaties, Komende zondag speelt het Team van Klimaatgroepstars in Middelstum tegen Scylla uit Leiden in de Play-Down van de Eredivisie. De winnaar van dit tweeluik blijft in de Eredivisie: Mocht het na de thuis- en uitwedstrijd 1-1 staan, moeten we nog een keer naar Leiden voor de beslissende pot. Er staat dus veel op het spel en er zijn kansen, ondanks dat zij 5e zijn geworden en wij 8e. Twee keer hebben we een 3-1 voorsprong verspeeld en werd het 3-3, dus deze ploeg ligt ons niet slecht……….

Nu gaat het tot een van beide ploegen 3 punten heeft met een totaal van 5 wedstrijden. De uiteindelijke verliezer zal door moeten en heeft dan af te rekenen met de verslagene van Hilversum-FVT, dus het is nog niet definitief gebeurd dan. Het gaat waarschijnlijk ongemeen spannend worden en, jawel het moet een happening worden met een volle bak!!

Dus: Vanaf 14.00 uur meer dan van harte welkom: Het team staat op scherp!

Met de beste groet,

Anne Vlieg.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69