Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Wim Beukema: Wanton: ‘Laat me nooit meer los’

Vorige week kreeg ik een berichtje in mijn inbox van Facebookvriend Wim Beukema uit Onderdendam. Wim is zanger van de Groningse band Wanton. Wanton doet mee met de door Giel Beelen georganiseerde talentenjacht ‘van slaapkamer naar stadion’. Aan deze talentenjacht zijn niet zo heel veel voorwaarden verbonden. Het moet een eigengeschreven nummer zijn en de bijbehorende videoclip moet in een slaapkamer zijn opgenomen.

Wim, 24 jaar, was vroeger overigens een talentvolle keeper bij Viboa in Winsum. Helaas stonden blessures een echte doorbraak in de weg. Des te meer tijd dus voor zijn andere passie: nummers schrijven en zingen! En zijn stem maakt een verre van geblesseerde indruk. Ik ben onder de indruk geraakt van zijn nummer ‘Laat me nooit meer los’ en hoop dan ook dat hij door weet te dringen tot de laatste 100 inzendingen bij Giel. En die 100 inzendingen moeten weer de strijd met elkaar aangaan om bij de laatste 11 te komen.

Je hoeft niet te stemmen. Het is de bedoeling dat een inzending zo vaak mogelijk wordt bekeken. Een leuke reactie achterlaten, wordt wel zeer gewaardeerd. En vergeet niet op het duimpje omhoog te drukken! Dat moet met zo’n inzending geen probleem zijn. Over 26 dagen wordt bekend gemaakt of Wim met Wanton tot de uitverkorenen behoort die doorgaan. Mijn stem en waardering heeft hij inmiddels. Nieuwsgierig geworden, klik maar even op de deze link: ‘Laat me nooit meer los’ 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69