Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Nostalgische foto uit de oude doos

De Babbelen met Bert- en trainingskampcontacten met Schiermonnikooger Hans Huizing leverde nog een mooie foto op. Hans stuurde mij namelijk een herinnering via de inbox toe van zijn laatste seizoen bij de voetbal vereniging Middelstum. Het is een foto van Middelstum 2 uit het seizoen 1987/1988. Verdikkie, dat is inderdaad al weer bijna 30 jaar geleden!

Het blijft mooi om foto’s uit de oude doos te bekijken. Sommige mensen maakten in de afgelopen jaren een drastische metamorfose door zoals bijvoorbeeld Geert Wieringa. Van zijn ‘overvloedige’ haardracht is helemaal niets meer over. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor Hans zelf. De lange nekharen uit die tijd zijn ingeruild voor een flinterdun tondeusekapsel. Mooi ook die toen nog jonge koppies van bijvoorbeeld Diederik Lalkens, Eric Boskamp, Karsten Lalkens en Klaas van der Wal. 

En eigenlijk zijn begeleider Harry Westra en keeper Timmer nog geen spat veranderd in al die jaren. 

Bob Haanstra en Jaap Hoekzema hebben zich ontwikkeld tot bekwame gastcolumnisten, Mayko is inmiddels successupporter van Middelstum 4, Kuut is nog net zo’n kwoajong als vroeger en Allard Zoestbergen lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen…..

Heerlijke nostalgie inderdaad. Wie weet kunt u binnenkort nog meer van dergelijke pareltjes op deze site ontdekken…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69