Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Volop voorverkoopplezier!

Vandaag kunt u nog tot 16.00 uur volop Sunsationvoordeel scoren aan de G.A.-straat in Middelstum. Velen gingen u vanmorgen al voor. Het was een komen en gaan van voordeelshoppers. En dat is natuurlijk logisch met kortingen van meer dan 50%. Het Sunsationbestuur overhandigt u met alle plezier de nodige kaarten en munten.

Dit jaar vindt alweer de 28e editie plaats. Je moet somt wat geluk hebben natuurlijk met de programmering. Dat Ronnie Flex, belangrijk onderdeel van Eurosonic Noorderslag 2016 winnaar New Wave, al van te voren vastgelegd was bijvoorbeeld. Dat zijn natuurlijk de krenten in de pap en zoiets kan alleen al wel een grote run veroorzaken op de kaartverkoop van het Dance Event.

Maar eigenlijk kan iedereen dit jaar wel aan zijn trekken komen. Zelf kan ik mij bijvoorbeeld verheugen op de ’90 en ’00 avond met Twenty for Seven, Jody Bernal en DJ Peter Zuidhof. Wat mij betreft collectief ouderwets uit het dak gaan. En was Great Pianos XXL vorig jaar al geen groot succes? Om van de Hollandse Avond maar te zwijgen. Ik voel nu de biercondensatiedruppels al weer. Lekker hoor, zo’n vooruitzicht. Nog even wachten, vanaf 8 april is het weer zover. Maar de Sunsationvoorpret is vandaag al losgebarsten. U heeft nog enige uren de tijd om uw slag te slaan!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69