Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

PR-machine Sunsation draait op volle toeren!

Het voelde deze week alsof het Sunsation-bestuur en de vele vrijwilligers gierend uit een diepe winterslaap ontwaakt zijn. Schijn bedriegt natuurlijk want achter de schermen gebeurde er de afgelopen weken al enorm veel. Maar maandag 25 januari draaide de PR-machine van Sunsation op volle toeren. Logisch natuurlijk want de voorverkoopdag komt er weer aan. En op deze maandag werd ook het programma van de 28e editie bekendgemaakt.

Hiervoor schakelde men alles wat los en vast zit op publiciteitsgebied in. Diverse websites, RTV Noord, diverse kranten waaronder de Ommelander en niet te vergeten de eigen website en Facebook en Twitterpagina’s werden ingezet. Waardoor direct het hele Hogelandgebied ingeseind is. Deze nieuwsflits smaakt hierdoor misschien een beetje als mosterd na de maaltijd maar de kracht van de socialmedia zit hem vaak in de herhaling. En wie wil nu niet tientallen euro’s voordeel scoren?! Kom zaterdag a.s. dus naar de multicentrum aan de G.A. straat in Middelstum…

Want zaterdag 30 januari is het weer voordeel inslaan tijdens de voorverkoopdag van muziekfestival Sunsation. In multicentrum ‘The Rising Sun’ aan de G.A. straat 5 in Middelstum zijn weer tientallen euro’s voordeel te verkrijgen op entreekaarten en munten. De kortingen kunnen oplopen tot meer dan 50%. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u weer van harte welkom. Jaarlijks weten honderden mensen de gezellige voorverkoopdag te vinden. Voor de consument goed voor de portemonnee, voor de organisatie alvast een leuk buffertje om de artiesten voor te financieren. Ook pinnen is deze dag mogelijk.

Het is de Sunsation-organisatie weer gelukt om een heerlijk gevarieerd programma neer te zetten. Daarbij wordt de succesvolle formule van vorig jaar doorgetrokken. Het festival start op vrijdag 8 april met ‘Back to the 90’s en 00’s’. Twenty 4 Seven en Jodi Bernal zijn gevestigde namen uit die tijd die de spits af zullen bijten in Middelstum samen met de plaatselijke icoon DJ Peter Zuidhof. Zaterdag 9 april vindt weer het Dance Event plaats. Al jarenlang een publiekstrekker van jewelste waar meer dan 2.000 danceliefhebbers op af komen.

Op 15 april gaat Sunsation vrolijk verder met Great Piano’s On Tour XXL. Vorig jaar was het publiek zeer te spreken over deze formule waarbij onder andere verzoeknummers aan de pianovirtuozen kunnen worden doorgegeven. Zaterdag 16 april gaat als vanouds het Sunsation dak er af tijdens de Hollandse avond. De Feest DJ’s Roy en Maarten introduceren weer tal van klinkende namen zoals o.a. Helemaal Hollands, de Havenzangers 2.0 en de Alpenzusjes.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69