Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Cafetaria Shoppyland zoekt het hogerop

Sinds een maandje of 4 behoort Cafetaria Shoppyland Bedum van achterbuurman Marten Bos tot de trouwe adverteerders van www.bert-koster.nl. Tijdens het Babbelen met Bert interview met Marten kwam ook het socialmedia gebeuren nog even ter sprake. Plus het feit dat ik inmiddels voor enige bedrijven het socialmediaverkeer op Facebook mag doen.

En zo kon het op oudejaarsdag in café Tuitman gebeuren dat ik door Marten werd aangesproken. Topoverleg met dochter Maureen leidde tot de conclusie dat ze het Facebookbeheer wel aan mij over wilden dragen. En zo werd ik op deze mooie laatste dag van het jaar medebeheerder van de Cafetaria Shoppyland Facebookpagina.

Maandag 1 februari is een mooie dag om hiermee te beginnen. Wat automatisch inhoudt dat het logo van Cafetaria Shoppyland naar boven verhuisd waardoor ze één van de subhoofdsponsoren van de website worden. Iets waarmee ik natuurlijk heel content ben. Ik hoop uiteraard op een lange en smakelijke samenwerking waarbij ik de diverse lekkernijen aan u mag introduceren. Want dat ze lekkere produkten kunnen maken, daar ben ik al wel achtergekomen……

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69