Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

NOVL Opleidingscentrum voor bedrijfsopleidingen nieuwe (sub)hoofdsponsor

Eind vorig jaar trad NOVL toe als adverteerder op de website www.bert-koster.nl. De samenwerking bevalt wederzijds zo goed dat NOVL met terugwerkende kracht per 1 november 2015 toegetreden is tot 1 van de 7 subhoofdsponsoren van de website. Iets waar ik natuurlijk zeer content mee ben. Want er staat wat te gebeuren in Uithuizermeeden, de plaats waar het opleidingscentrum van het bedrijf gevestigd is.

Kon ik eerder dit jaar al verheugd mededelen dat via NOVL het trekkerrijbewijs gehaald kan worden, inmiddels heeft de service zich al weer verder uitgebreid. Want ook voor het autorijbewijs kunt u nu bij ze terecht. Een extra pijler inderdaad onder een toch al sterk fundament. Want ook voor ADR opleidingen, Afvalstoffen, Arbo en Veiligheid (BHV, VCA, VCA-vol), Transportondernemer, Intern Transport (heftruckdiploma), Nascholing, Logistiek medewerker en planner kunt u prima bij ze terecht!

Veel opleidingen die NOVL verzorgt, zijn gericht op de transportsector want ‘Zonder transport staat alles stil!’ Dat stilstaan geldt zeker niet voor NOVL bedrijfsopleidingen Uithuizermeeden. Ik houd u graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69