Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Breaking: Een belangrijke mededeling van Mondzorg Bedum

Mondzorg Bedum groeit uit zijn jasje……………………

6 jaar geleden zijn wij enthousiast en met veel plezier begonnen in het pand aan De Schoolstraat 3 in Bedum. In de jaren die daarop volgden, hebben wij flink uitgebreid om alle faciliteiten aan te kunnen bieden. Helaas zijn wij nu op een punt gekomen dat we uit ons jasje groeien. Het is niet mogelijk om verder uit te breiden op de huidige locatie of in de directe omgeving. De afgelopen jaren is er regelmatig gewisseld van tandarts. Op dit moment lopen we tegen het feit aan dat onze huidige tandarts, Sander, een burn-out heeft.

Door de vele wisselingen van tandartsen hebben wij nu gekozen voor een samenwerking met een tandartsenteam waarbij meer tandartsen aanwezig zijn, zodat er een groter vangnet is. Het gevolg is dat per 1 januari 2016 de tandheelkundige praktijk aan De Schoolstraat zal gaan verhuizen naar de Rigaweg 34 te Groningen. Dit geldt ook voor de implantologie en de tandtechniek.

Wat blijft er in Bedum?

• de mondhygiëniste;

• de beugeltandarts.

Aan de Rigaweg 34 te Groningen is MVM tandartsen gevestigd. Wij zullen bij MVM tandartsen in het pand trekken en streven naar een verdere samenwerking in de toekomst. Het is voor ons de ideale locatie om onze dienstverlening verder te kunnen uitbreiden. Recent zijn we daar al gestart met behandelingen onder narcose. Uniek in Noord-Nederland.

Alle patiënten die reeds een afspraak hebben na 1 januari 2016 zullen worden benaderd. Voor de overige patiënten geldt dat de afspraken in Groningen plaatsvinden. De Rigaweg 34 te Groningen is gelegen aan de ringweg (vanaf Bedum ca. 15 min. met de auto). Er is ruim voldoende (gratis!!) parkeergelegenheid.

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69