Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Houd Middelstum hartveilig en steun de AED-stichting Middelstum!

Vier jaar geleden zakte op het trainingsveld van de Voetbal Vereniging Middelstum zomaar een speler in elkaar. Paniek alom natuurlijk. Er ging kostbare tijd verloren alvorens de AED ter plaatse was. Gelukkig is alles uiteindelijk goed afgelopen. De desbetreffende speler heeft zijn ‘redders’ middels een prachtig ‘Veld der Engelen’ bord bedankt. Dit bordje hangt als blijvende herinnering bij de entree van het tweede veld.

Dit voorval heeft er mede toe bijgedragen dat er in Middelstum een AED-stichting is opgericht. Deze stichting heeft met behulp van diverse sponsoren en particuliere giften de oude gemeente Middelstum voorzien van nieuwe AED’s en pincodekasten. U kunt deze AED’s vinden bij de ingang van het Hippolytushoes, bij de voormalige praktijk van dokter Muurling in de Grachtstraat, bij het ijsbaangebouwtje aan de Korenlaan, bij Vita Nova in de Heerestraat, bij de familie Oomkens in Toornwerd en bij het dorphuis in Westerwijtwerd.

Voor de aanschaf van de Automatische Externe Defibrillators zijn de nodige kosten gemaakt. Maar ook het jaarlijks onderhoud, het regelmatig vervangen van onderdelen, de verzekeringen en reserveringen voor vervanging in de toekomst kosten veel geld. Daarnaast worden voorlichtingsavonden en trainingen georganiseerd. En ook daar zijn natuurlijk de nodige financiële middelen voor nodig.

Om door te kunnen gaan met het ‘goede werk’ gaat de AED-stichting Middelstum deze week weer langs de deuren voor de jaarlijkse huis-aan-huis-collecte. Daarnaast komen ze langs bij de donateurs met de kwitanties. Uiteraard kunnen mensen die nog geen donateur zijn tijdens de collecte alsnog besluiten om de AED-stichting Middelstum als donateur te ondersteunen. Uw bijdrage is meer dan welkom. Want een AED-rijk Middelstum voelt wel zo veilig…

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69